Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Salsa cocida
Herunder får du opskriften på salsa cocida. Det betyder kogt sauce – det er tomatsalsaen herover jo også. Men Salsa cocidaen er en lidt mildere salsa, som er hurtig at lave – en slags hverdagssalsa.
5
fra 1 stemme
Ret:
Tilbehør
Køkken:
mexicansk
Servings:
4
personer
Calories:
22
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
løg
▢
200
g
cherrytomater
▢
6
fed
hvidløg
▢
2
friske
røde chilipebre
▢
1
lille bundt koriander
▢
Salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250° C.
Fjern skallen på løget, og skær det i både.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter – skær rester af stilk og blomst af, og kassér det.
Fjern skallen på hvidløgsfeddene.
Skær chilierne over på den lange led, og fjern kerner, stok og stilk.
Rist løg, tomater, hvidløg og chilier i ovnen, til de begynder at blive sorte.
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.
Blend dem sammen med skyllet og afdryppet koriander, og smag til med salt.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
22
kcal
|
Kulhydrat:
5
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
0.1
g
|
Mættet fedt:
0.02
g
|
Flerumættet fedtsyre:
0.03
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
0.01
g
|
Natrium:
7
mg
|
Kalium:
156
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
2
g
|
Vitamin C:
14
mg
|
Calcium:
15
mg
|
Jern:
0.4
mg