Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Smørrebrød med æg
5
fra
4
stemmer
Ret:
Frokost
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Servings:
2
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
½
hårdkogt æg
skåret i skiver på den lange led
▢
2
skiver
tomat
▢
1
spsk.
mayonnaise
▢
1
ansjosfilet
kan udelades
▢
5-6
små kogte rejer
▢
½-1
tsk.
sort kaviar
▢
Karse – eller purløg eller dild
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Læg skiftevis æg- og tomatskiver taglagt på salatbladet.
Pynt med mayonnaise, ansjos, rejer, kaviar og karse.
Drys med salt og peber.