Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Svinemørbrad på grill med lækker hjemmelavet barbecuemarinade
Svinemørbrad skal maks. have maks. 20-25 minutter inkl. bruningstid. Det gælder også, når den har ligget i marinade, som den skal i opskriften herunder.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
1
time
time
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
393
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
½
rød chilipeber
▢
1
dl
olie
▢
½
dl
ketchup
▢
2
spsk.
brun farin
▢
2
spsk.
sojasauce
▢
1-2
spsk.
æblecidereddike
▢
2
fed
hvidløg
▢
et skvæt tabasco – kan udelades
▢
500
g
svinemørbrad
▢
Olie til at smøre med
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl chilipeberen, fjern frøstok og kerner, og hak herefter chilipeberen fint.
Rør olie, ketchup, farin, sojasauce, æblecidereddike, chilipeber og presset hvidløg samt evt. tabasco sammen til en marinade.
Fjern sener og hinder fra mørbraden, og læg den i marinaden.
Lad mørbraden trække i marinaden i mindst ½ time, men gerne et par timer.
Tænd op i grillen.
Smør risten med olie, og læg den på grillen.
Læg mørbraden på grillen, og grill ved indirekte varme i ca. 20 minutter.
Vend mørbraden et par gange undervejs, og drys med friskkværnet peber og salt.
Lad mørbraden hvile i 5-10 minutter, før du skærer den i tykke skiver.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
393
kcal
|
Kulhydrat:
5
g
|
Protein:
26
g
|
Fedt:
29
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Kolesterol:
81
mg
|
Natrium:
207
mg
|
Kalium:
562
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
4
g
|
Vitamin C:
20
mg
|
Calcium:
8
mg
|
Jern:
1
mg