Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tournedos – opskrift
Opskriften herunder er uden bacon om. Hvis du vil have bacon om, skal du vikle det om, inden du binder kødsnoren om (hvis du altså gør det), så den også holder på baconen, og så den er nem at fjerne inden servering.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
medaljoner/bøffer af oksemørbrad
af ca. 150-200 g
▢
1
spsk.
olivenolie
▢
20
g
smør
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Bind evt. kødsnor omkring hver bøf, så de holder faconen under stegning. Det er ikke absolut nødvendigt.
Varm olien op (f.eks. i en grillpande), og tilsæt smørret.
Brun bøfferne på begge side, og steg dem yderligere ca. 3 minutter på hver side, til de er stegt tilpas. Drys med salt og peber undervejs.
Fjern evt. snor.