Et stykke chorizopølse – sådan en 5-6 cmafhængig af tykkelsen naturligvis – for veganere kan chorizo udelades eller også kan du anvende vegansk chorizo som denne her Veganwurst fra Coop eller lavet hjemmelavet med denne her opskrift fra Veganermor.dk
1dåse kokosmælk400 g
Salt
Sådan gør du
Skrub gulerødderne, hvis de er nye, ellers skræl dem.
Skræl butternut squashen, skær den over på langs, og skrab kernerne ud – det er nemmest med en ske.
Pil løget, og skær både det, gulerødder og butternut squash i mindre stykker.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
Varm kokosolien i en gryde, og svits gulerødder, butternut squash, løg og hvidløg ved svag varme i ca. 10 minutter.
Tilsæt bouillon, og lad det simre, til det er helt mørt – ca. 20 minutter.
Hak imens chilipeberen, og skær chorizopølse i små tern.
Blend suppen, til den er glat og jævn, og tilsæt herefter kokosmælken.
Kog suppen op, og lad den koge godt igennem.
Tilsæt chili – gem lidt til anretning – og smag til med salt.