Til servering: Naan eller chapati brød, ris og evt. et par skiver citron eller lime
Sådan gør du
Varm olien op i en stor, tykbundet gryde. Når olien er varm tilsættes karrypastaen og den hakkede chili. Lad det stege, indtil du kan dufte, at smagene kommer frem, men lad det endelig ikke brænde.
Når krydderierne har stegt lidt tilsættes de røde linser sammen med koriander og lidt salt.
Hæld herefter kokosmælken og 6 dl vand over linserne og rør rundt.
Bring linserne til kogning og lad dem simre.
Tilsæt de flåede tomater til gryden efter 10 minutter og lad herefter linserne simre yderlige 15-20 minutter, indtil massen er tyk og cremet.
Tilsæt til sidst spinaten og smag til med salt og peber.
Server gerne i dybe skåle sammen med ris eller brød. Afslut med lidt forårsløg og et skvæt frisk citronsaft på toppen.