500-600gflåede tomater med krydderier eller tomatsovs
Revet ost
Salt og peber
Sådan gør du
Skær skorpen af brødet, skær det i tern, hæld mælken ud over, og lad det stå lidt i blød. Skorpen kan du give til fuglene eller bruge til rasp.
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint, eller riv det.
Kom løg, hvidløg, tørret basilikum, tørret oregano og det udblødte brød – inkl. mælk – i det hakkede kød sammen med lidt salt og peber. Rør det godt sammen.
Kom olien i en varm sauterpande, form farsen til kødboller ca. på størrelse med en stor valnød, og brun dem olien.
Sæt imens en stor gryde vand (ca. 4 l) tilsat salt (3-4 spsk. – ikke med top) over at koge.
Hæld tomaterne ved, og lad det simre i 5-10 minutter.
Kom spaghettien i det kogende vand, og lad dem kogen uden låg, til de er al dente. Rør i gryden med en gaffel et par gange undervejs.
Servér retten rygende varm med revet ost på og et godt brød