Når du er færdig med din tærtedej, kan du putte hvad som helst i den, porrer, blomkål, laks, helt som du har lyst til, men i denne version har vi valgt broccoli, skinke og bacon.
Skær baconen i strimler, og steg den på en pande uden tilsætning af fedtstof.
Bland æg, æggehvide, skyr, flødeost, mælk og ca. halvdelen af osten, og krydr med salt og peber.
Skær skinken i strimler eller tern.
Vend broccoli, bacon og skinke i æggemassen.
Fordel fyldet i den forbagte tærte, og drys med den resterende ost.
Bag tærten færdig i ovnen i ca. 25 minutter.
Noter
Så har du en fin tærte til buffeten, frokostbordet eller til aftensmaden med lidt tomatsalat, brød eller lignende til. Ja ok hvis der skal gå helt sundhed i den kan du jo lige tage et kig på vores andre salater her.Vintips til BroccolitærteVi anbefaler at en god frugtet hvidvin. Gode bud kunne være en Sauvignon Blanc eller en Pinot Grigio – det vil være valg, der godt matcher broccolien.