Hvis du vil gøre den lidt mere fedtfattig, så kan du bruge en light variant af kokosmælken. Hvis du er på LCHF diæt eller lignende, så bør du ikke udskifte kokosmælken!
Til servering: Frisk persille eller koriander, hvis du kan lide det
Sådan gør du
Hvis du bruger friske rejer, så start med at rense dem og stege dem i lidt smør på en varm pande i 2-3 minutter, indtil de er lyserøde. Stil til side.
Steg løg, hvidløg og peberfrugt i en gryde ved medium varme i et par minutter. Tilsæt herefter den røde karrypasta og steg videre ca. 1 minut, indtil smagene er frigivet.
Tilsæt gradvist kokosmælk og grøntsagsbouillon, mens du rører rundt med et piskeris. Rør rundt, indtil kokosmælk og bouillon er indarbejdet i hinanden.
Skru ned for varmen og lad simre i 10 minutter.
Tilsæt til sidst saften fra en lime til suppen og smag til med soya og fiskesovs. Tilsæt til sidst rejerne og lad dem varme igennem et par minutter.