Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Citronfromage opskrift
Jeg kender ikke min mormors opskrift på citronfromage, eller måske gør jeg. For resultatet af den opskrift du får her, smager nøjagtigt som hendes fromage.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
3
timer
timer
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Medium
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
blade
husblas
▢
3
æg
▢
100
g
sukker
▢
2
økologiske citroner
▢
2½
dl
piskefløde
Sådan gør du
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5-10 minutter.
Pisk imens æg og sukker lyst og luftigt med elpiskeren.
Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en kasserolle med så meget af vandet, som hænger ved.
Bland den smeltede husblas med revet skal af de to citroner og ½ dl citronsaft.
Hæld det i æggemassen, og rør det sammen.
Pisk fløden til skum, og vend det stille og roligt i æggemassen.
Hæld fromagen op i serveringsskålen eller i portionsglas, og stil på køl i minimum tre timer.