Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Guacamole – opskrift
Du får naturligvis både hvidløg og koriander i denne opskrift. Særligt koriander er en smagssag, og det er langt fra alle, der kan lide smagen af koriander. Denne ingrediens kan sagtens udelades.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
fire-fem personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
tomater
▢
1
rødløg
▢
4
modne avocadoer
▢
2
fed
hvidløg
▢
Limesaft fra ½-1 lime
▢
2
spsk.
græsk yoghurt
▢
2
tsk
stødt koriander
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skær tomaterne i halve, og fjern kernerne – gem dem evt. til en gryderet, eller så dem i køkkenhaven.
Skær resten af tomaten i små tern.
Pil rødløget, og hak det fint.
Hak hvidløgene til fine små stykker.
Halver avocadoerne, fjern stenene – som rent faktisk er kerner som kan blive til avocadoplanter – og skrællen.
Mos avocadokødet med en gaffel.
Hæld straks lidt limesaft over så avocadoen ikke skifter farve fra smuk grøn til kedelig brun.
Bland avocadomos, græsk yoghurt, tomat,rødløg, hvidløg og stødtkoriander sammen sammen.
Smag til med salt og peber og limesaft.