Om du er til agurkesalat eller syltede agurker, til ketchup eller sennep, til hovedsalat eller iceberg, til ost eller … ikke, kan du bruge opskriften herunder. For du kan selv bestemme, hvilket fyld der skal i.
Tryk dem så flade, du kan, så de får så stor en diameter som muligt, men uden at de vil gå i stykker, når de bliver grillet. Bøfferne trækker sig sammen og bliver mindre i diameteren og tykkere.
Pensl med olie, krydr med salt og peber, og steg dem på direkte varme et minuts tid eller to, til de er blevet brune.
Flyt dem over på indirekte varme, og grill dem ca. 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Flæk bollerne, og grill dem på indirekte varme – et minuts tid på indersiden af bollen og to minutters tid på bollens yderside.
Har du stegt bacon, ristet løg, skåret salat og tomater samt syltet agurker – eller hvilke forberedelser der måtte være med tilbehøret, så er det tid til at bygge burgere.
Noter
Tip II: Bliver burgeren for høj og ”skrider”, så hold sammen på den med et bambusspyd.