Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Hvordan laver man et blødkogt æg?
Men selvfølgelig handler det om æggets størrelse. Et lille æg skal have kortere tid end et stort. Hvis du køber æg i dagligvarebutikker, står der størrelse på bakken – S, M, L og XL. Kommer du ægget i kogende vand, skal de have som følger:
5
fra 1 stemme
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
4
minutter
minutter
Samlet tid:
9
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Sådan gør du
Et lille æg (S) skal som have 4-4½ minutter
Et mellemstort æg (M) skal have 4½-5 minutter
Et stort æg (L) skal have 5-5½ minutter
Et ekstra stort æg (XL) skal have 5½-6 minutter
Noter
Se vores opskrift på
røræg
og
æggekage
her.