Go Back
krydrede nuggets

Krydrede nuggets – opskrift

Nu er vi meget glade for nuggets, både store og små så det er ret stor portion vi laver. Men der bliver spist op næsten hver gang.
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Sværhedsgrad: Middel
Antal: 4-5 personer

Ingredienser

  • 700 gr kylling inderfilet
  • 2 æg
  • Hvedemel
  • 2 spsk revet parmesanost
  • Rasp
  • 1-2 tsk Oregano
  • 1-2 tsk Paprika evt. røget paprika for mere smag
  • 1-2 tsk hvidløgs pulver
  • 1-2 tsk spidskommen
  • Chili Hvis du godt kan lide det lidt stærkt
  • Salt & Peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Jeg starter altid med at skære den lille sene af der sidder på bagsiden af fileterne. Den kan godt være lidt sej at tygge i. Det kan give nogen sjove former på kyllingen, men smagen er jo den samme.
  • Så fordeles mel, æg og rasp på hver deres tallerken. Æggene piskes let med en gaffel
  • Kom krydderierne i raspen og bland dem sammen med parmesanosten.
  • Varm olien langsom på panden, mens i vender kyllingerne
  • Vend kylling i mel
  • Vend kylling i æg
  • Vend kylling i krydret rasp. Læg de færdige kyllinger på en ren tallerken.
  • Steg dem gyldne i den varme olie.