Krydrede nuggets – Børnevenlige, både at spise og lave.
Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme med i køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp.
Det er nemt for de små børnefingre at vende dem og så er det lidt hyggeligt at man gerne må stå med fingrene i maden.
I denne opskrift krydre vi lidt nuggetsne, men hvis du er til det simple, kan du se vores opskrift på normale nuggets.
Krydrede nuggets – opskrift
Ingen anmeldelser
Samlet tid: 45 minutter minutter
(skærm slukker ikke)
Forfatter: Beate Grandahl
Nu er vi meget glade for nuggets, både store og små så det er ret stor portion vi laver.
Men der bliver spist op næsten hver gang.
Ingredienser
Sådan gør du
- Jeg starter altid med at skære den lille sene af der sidder på bagsiden af fileterne. Den kan godt være lidt sej at tygge i. Det kan give nogen sjove former på kyllingen, men smagen er jo den samme.
- Så fordeles mel, æg og rasp på hver deres tallerken. Æggene piskes let med en gaffel
- Kom krydderierne i raspen og bland dem sammen med parmesanosten.
- Varm olien langsom på panden, mens i vender kyllingerne
- Vend kylling i mel
- Vend kylling i æg
- Vend kylling i krydret rasp. Læg de færdige kyllinger på en ren tallerken.
- Steg dem gyldne i den varme olie.
Trin 2-7 er oplagt arbejde for små børnefingre så 1… 2… 3… sæt i gang.
Tilbehør til krydrede nuggets
Disse lækre krydrede nuggets kan serveres med løse ris ved siden af, diverse dip eller en lækker bearnaisesovs. Hvis ud vil være lidt sund også kan det anbefales at spise med en let salat eller dampede grøntsager.