Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Smørrebrød med fiskefilet
4.84
fra
6
stemmer
Ret:
Frokost
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
7
timer
timer
25
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
fiskefilet
for eksempel rødspætte eller skrubbe
▢
2
spsk.
rasp
gerne halv ”almindelig” rasp og halv pankorasp
▢
Smør
▢
1
spsk.
tartar sauce
eller remoulade eller mayonnaise
▢
5-6
små kogte rejer
▢
2-3
skiver
syltet agurk
sammenhængende syltet agurk skåret på den lange led
▢
1
tomatbåd
▢
Klippet grønt
f.eks. karse
▢
1
citronbåd
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Vend fiskefileten i rasp blandet med salt og peber, og lad den trække 15-20 minutter.
Steg den på begge sider i smør (ca. 4 minutter i alt).
Læg fiskefileten på salatbladet.
Pynt med tartar sauce, rejer, agurk, tomat og grønt.
Servér med en citronbåd.