Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Squash lasagne – opskrift
Hvis du nu skulle have det lige sådan, har jeg derfor valgt at give dig min opskrift på squash lasagne med aubergine.
3.50
fra
2
stemmer
Forb. tid:
30
minutter
minutter
Tilb. tid:
25
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Calories:
617
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1-2
squasher
– afhængig af størrelse
▢
1-2
auberginer
– afhængig af størrelse
▢
250
g
gulerødder
▢
1
rød peberfrugt
▢
Olivenolie
▢
500
g
hakket oksekød
▢
1
flaske mosede tomater
▢
½
chilipeber
▢
150-200
g
revet ost
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i tynde, tynde skiver på den lange led.
Drys skiverne med salt, og læg dem i en sigte til afdrypning.
Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern.
Svits gulerødder og peberfrugt i lidt olie, og tilsæt kødet.
Lad det brune godt af.
Hæld de mosede tomater i, og lad det hele simre i 5-10 minutter.
Smag til med finthakket chilipeber samt salt og peber.
Tør salt og væske af squash- og aubergineskiverne, og pensl dem med olie.
Steg dem let møre på en hed grillpande.
Læg et lag kødsovs i bunden af et ovnfast fad penslet med lidt olie.
Læg squash og aubergine oven på, og top evt. med et tyndt lag revet ost.
Fortsæt med at lægge i lag, til alt er brugt, afslut med et lag revet ost.
Sæt squash lasagnen i ovnen, og bag den i 20-25 minutter, til den er gylden og lækker.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
617
kcal
|
Kulhydrat:
37
g
|
Protein:
35
g
|
Fedt:
38
g
|
Mættet fedt:
18
g
|
Transfedtsyre:
2
g
|
Kolesterol:
128
mg
|
Natrium:
372
mg
|
Kalium:
1560
mg
|
Fiber:
10
g
|
Sukker:
13
g
|
Vitamin C:
84
mg
|
Calcium:
416
mg
|
Jern:
5
mg