Smelt smørret, og lad det afkøle, mens de øvrige ingredienser røres sammen således:
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen.
Tilsæt melblandingen lidt ad gangen skiftevis med mælken, mens du pisker.
Tilsæt smør, og pisk det godt ind i dejen.
Hæld dejen op i en smurt eller bagepapirbeklædt bradepande af passende størrelse.
Sæt kagen i ovnen, og bag den 25-35 minutter, til den er gennembagt. Du kan tjekke det ved at stikke et spyd, en kødnål eller en strikkepind i den. Er der ingen dej på, når den trækkes ud af kagen, er kagen gennembagt. Du kan også i stedet prøve at trykke lidt på kagen, fjedrer den, dér hvor du trykker, er den også færdigbagt.
Glasur
Hæld alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme.
Smag glasuren til med ekstra kaffe – om nødvendigt.
Tag gryden af varmen, og fordel glasuren på den færdigbagte kage.