Bland dijonsennep, sød sennep, honning, cognac, chiliflager og brun farin sammen til en glasering.
Drys melet i, mens du pisker, så det ikke klumper.
Kom også et drys peber i. Det er ikke en forglemmelse, at der ikke kommes salt i. Både røget skinke og hamburgerryg er oftest salt nok i forvejen.
Fordel blandingen rundt om hele skinken, og læg derefter skinken i en foliebakke. Er der glasering tilovers, kan det bruges i sovsen eller stuvningen, hvis du serverer det til.
Grill over indirekte varme i ca. 45-60 minutter, til skinken har en kernetemperatur på 65-68° C.
Tag skinken af grillen, og lad den hvilke i 5-10 minutter.
Noter
Skinke eller hamburgerryg spises ofte med grønkål eller spinat til – f.eks. stuvet spinat – og/eller flødekartofler. Men du kan også tænke lidt ud af boksen og servere græske kartofler (som også kan laves på grillen) og grillede tomater til.