Start med at skrælle rødbederne og de søde kartofler. Skræl evt. rødbederne med handsker på, så farven ikke sætter sig fast i hænderne. Vask dem godt.
Hak løget og steg det i olie i en stor gryde ved medium varme. Lad dem stege i nogle minutter, indtil de er bløde og velduftende.
Hak rødbederne og de søde kartofler, mens løget steger. Skær dem i stykker af ca 2×2 cm. Suppen skal blendes, så størrelsen er ikke så vigtig, men det er nemmest at have med at gøre, hvis de ikke er alt for store.
Kom grøntsagerne op i gryden til løget og steg lidt videre, ca. 3 minutter.
Tilsæt grøntsagsbouillon og giv det et opkog. Lad simre i ca. 20 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre.
Blend suppen med en stavblender, indtil den er helt lind. Tilsæt ingefær, chili, peber og smag efter, om den skal have lidt salt. Afslut med piskefløde.
Noter
Server med et godt brød eller prøv dig frem med fyld som couscous eller ris.