Spis brød til!

Tag skeen i den anden hånd, og spis brød til! Og jeg mener ikke, du skal tage tingene med et vist forbehold og ikke reagere overilet. Jeg mener, det der står: Spis brød til! Et lækkert brød til maden kan højne smagsoplevelsen, brød er billigt – de fleste i hvert fald, når du laver dem selv – og så mætter det også godt. Men det behøver ikke være det samme brød hver gang.

Derfor får du her opskrifter på 5 forskellige brød, du kan servere til maden.

Brød bagt på blomkålsris

Brød bagt på blomkålsris er et all round brød. Det kan spises med smør og ost på til en kop kaffe, eller med pålæg til frokost eller som det er til suppen. Det brød du får opskriften på, når du klikker på linket eller billedet, kan du også forme til små kuvertbrød eller miniflutes, bage dem og servere dem til suppen, grillmaden eller gryderetten.

Pull apart brød

Pull apart brød er én af mine favoritter. Jeg synes simpelthen, at idéen er så god. Du kan fylde det med hvad som helst, så det passer til den ret, du skal servere det til. I opskriften, som du finder ved at klikke på linket eller billedet, er det fyldt med tomat og persille, men du kan også fylde det med tomat, purløg og lufttørret skinke, så passer det perfekt til æggekagen.

Pull apart brød

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød er et grydebrød. Det er klart, at Verdens bedst brød ikke kan laves på 20 minutter. Der skal tid til. Der er kun 5 g gær i brødet, og det koldhæver, så det tager selvsagt den tid, det tager. Til gengæld får du et groft, lækkert brød, du kan spise til næsten hvad som helst. Du får opskriften ved at klikke på linket eller på billedet.

verdens bedste brød

Hurtigt pandebrød

Hurtigt pandebrød er – modsat verdens bedste brød – som navnet mere end antyder, hurtigt lavet og hurtigt spist. 10 minutter, og så er der brød. Brødene er fyldt med lækre birkes, men er du ikke til birkes, kan du komme hirse, sesam eller noget tredje i i stedet for. Brødene egner sig godt til alt, hvad du vil servere naan eller lignende brød til. Du finder opskriften ved at klikke på link eller billede.

Hurtige pandebrød

Naanbrød

Naanbrød skal da selvfølgelig heller ikke glemmes. Brødet, som egentlig bare hedder ”brød”, fordi naan betyder brød på persisk. Har du først prøvet at lave dit eget naan efter den opskrift, du får, når du klikker på linket herover eller billedet herunder, så vil du aldrig mere købe naan i supermarkedet. Det hjemmebagte er så frisk og lækkert, og så kan du selv bestemme krydderierne, der gør dit naan unikt.

naanbrød
Cookie indstillinger
Annonce