Men uanset hvad, så får du her min opskrift på den amerikanske variant. Der er både æg og løg i, og jeg kan faktisk også finde på at komme ost i, hvis jeg har en rest hakket eller revet ost.
Riv kartofler og løg på den grove side af rivejernet – du kan også hakke det let i minihakkeren, men så bliver resultatet lidt finere og knap så ensartet.
Skyl kartofler og løg, og lad det dryppe lidt af.
Pak kartofler og løg ind i et rent viskestykke, og pres så meget af saften ud af massen som muligt.
Kom massen over i en skål, og bland olie, æg og hvedemel i.
Krydr med salt og peber.
Smelt smørret på en pande, og tilsæt lidt olie, når smørret er ved at være smeltet.
Læg 3-4 klatter kartoffelmasse på panden med en ske, og pres dem lidt ned, så de bliver ca. 1 cm i tykkelsen.
Steg i fem minutters tid ved jævn middelvarme, til de er blevet gyldne og sprøde, og vend dem så, og steg igen fem minutters tid på den anden side.
Drys med salt og evt. lidt grønt, inden du serverer dine hash brwons varme.