Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Couscoussalat
I en couscoussalat kan du komme alle mulige slags grøntsager. Så du kan hurtigt få tømt ud i grøntsagsskuffen, hvis du har behov for det. Her får du et skud på, hvordan en couscoussalat kan tilberedes.
Ingen anmeldelser
Ret:
Salat
Køkken:
Arabisk, Tyrkisk
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
250
g
couscous
▢
1
skive
saltcitron – kan erstattes med saften af ½ citron
▢
1-2
fed
hvidløg
▢
½
dl
olivenolie
▢
½
tsk.
spidskommen
▢
200
g
tomater
▢
1
rødløg
▢
50
g
glaskål
▢
½
avocado
▢
En dusk frisk persille
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Overhæld couscoussen med 4 dl kogende vand, og lad den trække i 5-7 minutter, til couscoussen har opsuget vandet.
Smag til med lidt salt, vend godt rundt med en gaffel, så kornene bliver skilt ad, og stil den derefter til afkøling.
Hak saltcitronen meget fint.
Pres hvidløgsfeddene, eller hak dem fint.
Bland en marinade af olivenolie, saltcitron – eller citronsaft – hvidløg og spidskommen, og smag den til med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
Pil rødløget, og hak det fint.
Skær glaskålen i tynde stave.
Og skær avocadoen i små tern.
Bland couscoussen og grøntsagerne sammen, og vend marinaden i.
Skyl og hak persillen, og drys den over.