Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Huevos rellenos (fyldte æg)
5
fra 1 stemme
Ret:
aftensmad, Hovedret
Køkken:
Italiensk
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
275
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dåse tun i olie
▢
4
store æg
▢
2
skalotteløg
▢
1
fed
hvidløg
▢
1
tsk.
olivenolie
▢
6
spsk.
mayonnaise
▢
1
spsk.
finthakket persille
▢
1
tsk.
citronsaft
▢
4
oliven
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Hæld olien fra tunen.
Kog æggene, til de er hårdkogte, og lad dem køle af.
Del dem på langs, og skær en lille skive af den runde del, så de får et fladt stykke at stå på. Hak det afskårne fint, og sæt det til side.
Fjern æggeblommerne, og sæt også dem til side.
Hak løg og hvidløg fint, og svits dem gennemsigtige i en lille gryde med opvarmet olivenolie.
Bland løg, tun, mayonnaise, persille, citronsat og salt og peber godt sammen.
Fordel massen i de tomme æggehvider, pynt med lidt persille og ½ oliven.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
275
kcal
|
Kulhydrat:
3
g
|
Protein:
46
g
|
Fedt:
8
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Flerumættet fedtsyre:
2
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
3
g
|
Transfedtsyre:
0.02
g
|
Kolesterol:
261
mg
|
Natrium:
258
mg
|
Kalium:
1036
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
68
mg
|
Jern:
2
mg