Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kartoffelmad
5
fra
4
stemmer
Ret:
Frokost
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Servings:
2
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
kartoffel
gerne en ny mellemstor dansk kartoffel
▢
1
spsk.
mayonnaise
▢
6-8
ristede løgringe
▢
1
tomatbåd
▢
1
radise
▢
Karse
eller/og dild
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skrab kartoflen, hvis den er ny, ellers skrub den.
Pynt med agurk, løgringe, peberrod, tomat og karse.
Kog kartoflen i vand tilsat lidt salt, hæld vandet fra, og lad kartoflen køle af.
Pil den, hvis den ikke er ny. Skær kartoflen i tykke skiver på den lange led, så den fylder hele brødet i bredden.
Skyl radisen, og skær den i skiver på den lange led.
Læg den skivede kartoffel taglagt oven på salatbladet. Pynt med mayonnaise, løgringe, tomatbåd, radiseskiver og karse.
Slut af med salt og peber.