Fjern kerner fra tomater og squash, og skær de tre slags grøntsager i små nogenlunde lige store tern.
Brun smørret af, og tilsæt eddiken og hønsebouillonen, og lad det hele simre i ca. 6-7 minutter.
Skær imens torskefileten i passende stykker, og drys skindet med lidt mel.
Varm olien i en stegepande, og steg fisken på skindsiden, til den bliver helt hvid i kødet.
Kom et par klatter smør på panden, og lad det bruse af, så skindet løsner sig fra panden.
Drys med salt og peber.
Kom grøntsagsternene i vinaigretten, og vend rundt.
Smag til med eddike, salt og peber.
Servér evt. med lidt lynstegt salat og fiskesauce til.
Noter
Som regel er det tilbehøret, der tager længst tid. Og det er da også tilfældet med denne torskefilet. I hvert fald hvis du serverer den med blomkålsmos, som smager skønt til denne ret.Kan du lide hvidløg, så prøv at koge blomkålen til blomkålsmosen med et par fed hvidløg. Ønsker du en mere flydende mos – som i en puré – så kom lidt fløde i blomkålsmosen.