Hønseretter

Hønseretter – Høns er noget man ser når man er ude på landet, og det er faktisk ikke så tit jeg ser dem. Det er faktisk lidt underligt for der findes rigtig mange høns i Danmark. Faktisk findes der omkring 16.000.000 høns i Danmark ud fra hvad jeg lige kunne google mig frem til, meeen det er nok inklusiv kyllinger også.

Her får du opskrifter på hønseretter.

høns i asparges

Høns i asparges

Høns i asparges – Når familien samledes til jule-, påske- eller søndagsfrokost i slutningen af 50’erne, starten af 60’erne, var det næsten altid sikkert som amen i kirken, at der

hønsesalat

Hønsesalat

Hønsesalat eller kyllingesalat – for begge typer kød kan bruges – smager lækkert til frokost eller forret. Bruger du kylling går det lidt hurtigere, fordi kylling er hurtigere at tilberede

coq au vin

Coq au vin

Min coq au vin opskrift og et par kommentarer Coq au vin er fransk og betyder hane med vin. Rettelig en ung hane. Men det er ikke så nemt at

hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe er suppe kogt på en suppehøne eller en kylling og nogle kraftben. Suppe ikke noget, der behøver at koge hele dagen, men en hønsekødssuppe tager den tid en hønsekødssuppe

Cookie indstillinger
Annonce