Go Back
+ servings
rejecocktail

Moderne rejecocktail

Men helt yt er den stadig ikke. Dog er den ikke så traditionsbunden mere. Den du får opskriften på her har fået et lille twist, da jeg har udskiftet den røde dressing med guacamole, og jeg serverer den i små skåle i stedet for høje glas. Så kan man nemlig smage alle ingredienserne samtidig, uden at rejer og pynt tager flugten ud over kanten.
5 fra 2 stemmer
Samlet tid: 15 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 tomater
  • ½ rødløg
  • 2 modne avocadoer
  • Saft fra ½ lime
  • 1 spsk. græsk yoghurt
  • ¼ hoved icebergsalat
  • 200 g pillede rejer
  • 4 tsk. rød kaviar
  • 4 skiver agurk
  • 4 skiver citron
  • Lidt dild
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Fjern kernerne fra 2 af tomaterne – gøres nemmest ved at halvere dem og grave kernerne ud med en teske – og skær tomatkødet i små tern.
  • Hak rødløget fint.
  • Skær avocadoerne over på langs, fjern sten og skræl, og mos kødet med en gaffel.
  • Hæld limesaft over, så kødet ikke bliver brunt
  • Tilsæt tomater, rødløg og græsk yoghurt, og bland det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber samt evt. mere limesaft.
  • Snit icebergsalaten, og fordel den i fire glas eller skåle.
  • Fordel guacamole oven på salaten og herefter rejerne.
  • Skær den sidste tomat i både.
  • Pynt rejecocktailene med tomatbåde, kaviar, agurke- og citronskiver samt en dusk dild.