250gpasta – f.eks. tortellini med mindre suppe skal være vegetarisk
Parmesanost
Sådan gør du
Pil og hak hvidløgsfeddene fint.
Skyl peberfrugterne og chilipeberen fjern stok og kerner, og hak peberfrugt og chilipeber fint.
Svits hvidløg og chilipeber i lidt olivenolie i et minuts tid.
Tilsæt peberfrugt og rødvinseddike, og lad det hele simre ved lav varme i ca. 10 minutter.
Tilsæt de flåede tomater – hak dem først hvis det er hele tomater – og lad det simre i 15 minutter mere.
Tilsæt til sidst bouillon og pasta, og lad det hele koge til pastaen er som den skal være.
Servér den varme tomatsuppe med revet parmesanost og lækkert brød til.
Noter
Ofte hvis jeg lige har tilbehøret og 5 minutter ekstra, så laver jeg lidt brødskiver, som jeg drypper lidt olivenolie over og så lidt mild gedeost oven på. Så 5-10 minutter i ovnen. Det er super lækkert.Drikkevarer – hvis du kunne tænke dig en flaske vin, så er jeg ret vild med en Pinot Grigio fra Italien. Dvs en ret frugtet hvidvin, der går rigtig godt i spil med tomaterne. Det kunne alternativt være en Sauvignon Blanc fra New Zealand.Velbekomme!