Skræl rødbeder og kartoffel – brug evt. handsker, når du ordner rødbederne, så du undgår røde fingre.
Riv rødbeder og kartoffel fint, og lad det dryppe lidt af for væde og kom det i en skål – saften kan evt. bruges til en sund smoothie, så undgår du madspild.
Pil og hak løg og hvidløg fint, og kom også det i skålen, sammen med æg, havregryn, paprika og sennep.
Hak kapers og smuldr fetaosten, og kom det op i skålen, og rør det hele godt sammen. Kom mere havregryn i hvis blandingen er for våd.
Krydr med salt og peber.
Sæt rødbedefarsen på køl ½-1 time.
Form farsen til bøffer, og brun dem hurtig på panden i varm olie.
Skru ned for varmen, tilsæt smør, og steg bøfferne færdige – ca. 10 minutter på hver side.
Noter
Rødbederne bliver mørke, når de bliver steget, men det er ikke det samme som, at de er svedne.