Skær kyllingebrystfileterne i mindre stykker, og kog dem møre i 1 l letsaltet vand – ca. 10 minutters tid.
Hak imens løg og hvidløg fint.
Skær peberfrugt (ikke frøstokken) og tomat i tern, og porrerne i ringe efter du har fjernet rod og de yderste grove blade.
Tag kødet op, og si suppen.
Kom grøntsagerne i suppen, og giv dem et opkog.
Kom karry og majsstivelse i 1 dl koldt vand, rør det grundigt sammen, og tilsæt det under omrøring.
Bring suppen i kog igen, tilsæt nudlerne, og lad det hele koge i ca. 5 minutter.
Tilsæt fløde og kylling, og kog igen op.
Smag til med salt og peber.
Kom suppen i portionsskåle, og kom en spsk. yoghurt i hver skål.
Noter
Tip: Du kan koge en hel kylling, fjerne skind og ben og skære den i mindre stykker, inden den igen tilsættes suppen. Det giver mere smag til suppen, men det tager også væsentlig længere tid. Og jeg går ind for hurtigmums.Til suppen serverer jeg altid et groft og lækkert stykke lunt brød. Det lækre pull apart brød fungerer også fint til karrysuppen. Udelad tomaterne i suppen, ellers bliver der lige lovligt mange tomater. Du kan også udskifte lidt af hvedemelet med noget grovere mel, hvis du ønsker et grovere brød.Vil du servere vin til suppen, skal du vælge en lidt sød hvidvin. Afhængig af din karry kan du servere en chardonnay (til en ”mild” karry) eller en muscat (til en stærk karry).