5 lækre brød du sagtens kan bage selv

Sidst opdateret: 9. oktober 2023

Du får her opskrifterne på 5 lækre brød du sagtens kan bage selv.

Er der noget bedre end brød? Jeg synes i hvert fald det kan være svært at komme i tanke om noget! Godt brød kan fuldende enhver ret, og så behøver det slet ikke at være svært at bage selv. Så skift hjemmebragt ud med hjemmebagt og smag forskellen!

brød

#1 Pitabrød

pitabrød

Du er sikkert, ligesom de fleste danskere, vant til at købe dine pitabrød nede i det lokale supermarked. Det er da også klart det letteste, men lige som så meget andet brød, så smager hjemmebagt pitabrød bare bedre end det du finder i supermarkedet.

Imponér din familie eller dine venner, måske endda dig selv?, med denne opskrift på hjemmebagt pitabrød.

#2 Knækbrød

knækbrødKnækbrød kan selv den mest tvivlende bager mestre. Det tager ikke al verdens tid, og så er det både let at bage selv og super lækkert! Knækbrød er ideelt til madpakken, som mellemsnack eller på morgenbordet.

Se opskriften på hvordan du bager dine egne knækbrød lige her.

Brød #3 Pandebrød

pandebrødPandebrød er et virkeligt lækkert tilbehør til eksempelvis indiske retter, men kan også sagtens bruges som madpandekager eller tortillas, hvis du er mere til det. Til trods for navnet kan du sagtens bage dine pandebrød i ovnen – det er helt op til dig. Du kommer næppe til at opleve et brød, der er så let at lave, da de her lækre pandebrød kun tager 10 minutter!

Klik her for at få opskriften på hurtigt pandebrød.

#4 Stenalderbrød

stenalderbrødStenalderkosten, også kaldet paleo eller palæo, har efterhånden været en dille i et godt stykke tid. Hvorvidt du følger kosten religiøst eller ej, så er det i hvert fald dejligt nemt at bage dit eget brød, hvor hovedingredienserne består af kerner og frø, tilsat lidt olie, salt og æg.

Du kan snildt sætte dit eget præg på, hvilke kerne og frø du ønsker, der skal være i dit hjemmebagte stenalderbrød. Du får opskriften på stenalderbrød lige her!

#5 Naanbrød

naanbrødOkay. Naanbrød er måske en smule mere krævende end de forrige brød, men til gengæld er det stadigvæk et lækkert brød du sagtens kan bage selv. Naanbrød smager fantastisk, og ved at bage det selv kan du tilpasse dit brød, så krydderierne smagsmæssigt harmonerer med den mad du servere dit brød til – mums!

Følg opskriften og se hvordan du bager det perfekte naanbrød.

Overvejer du at gøre hverdagen lettere med en måltidskasse? Se hvilke 3 måltidskasser der er populære lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums