Anderetter

Anderetter – And er en klassisk dansk spise og anderetter bliver ofte rigtig lækre retter – specielt hvis de bliver tilberedt på den rigtige måde. Der findes mange forskellige typer ænder i Danmark er gråanden den mest almindelige.

I Danmark er de mest kendte stammer indenfor ænder: Svømmeænder og dykænder. Stammer af ænder er en række forskellige racer, og eksempelvis gråanden tilhører stammen svømmeænder mens ederfugle og troldand tilhører stammen dykænder.

Her på siden kan du se en oversigt over anderetter, som du kan finde på HurtigMums.

Anderetter - oversigt

Andeopskrifter er det bedste – Nedenfor kan du se oversigten over opskrifter med and som du kan finde på HurtigMums.dk.

stegt and

Stegt and

Stegt and hører sig traditionelt til ved juletid – juleaften som regel. Der er dog også mange, der spiser stegt and på mortensaften, selvom det ifølge historien om Martin Bisp

andesteg

Andesteg i ovn

Andesteg i ovn er en klassisk ret, som mange forbinder med juletiden og Mortensaften. Denne opskrift guider dig gennem processen med at tilberede en saftig og smagfuld and med sprødt

andebryst

Andebryst

Når vinteren nærmer sig og de kolde, mørke aftener bliver længere, begynder vi at tænke på de varme og hyggelige traditioner, der følger med juletiden. Én af disse traditioner, som

jægergryde

Jægergryde

Jægergryde – Jeg har fået serveret jægergryde mange gange gennem både min barndom og min voksne år. Så jægergryde er en ret, der går mange år tilbage i det danske