Fiskeretter

Her på siden kan du finde en oversigt over vores fiskeretter.

stjerneskud

Stjerneskud

Stjerneskud – Retten har udviklet sig gennem tiden – den er mere end 1.000 år gammel. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme),

tunmousse

Tunmousse

Tunmousse er en rigtig retroret. Den stammer tilbage fra 1980’erne, hvor vi spiste den som forret til familiefester og måske nytår. I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der

fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Det er nemt at lave fiskefrikadeller. Man køber en pakke fiskefars som man laver til frikadeller. Rører et brev hollandaisepulver op med smør og mælk til en sauce. Serverer med en

Kogt torsk

Kogt torsk

Kogt torsk er én af de retter, der deler vandene. Enten elsker man det, eller også er det ikke noget, man ønsker på sin middagstallerken. Der er tradition for at spise

stegte ål

Stegte Ål

Da jeg var barn, ordnede vi selv ålene og klippede dem. Sådan en ål kan sandelig sno sig hele vejen rundt om ens arm. I dag køber jeg dem ordnede,

sushi

Sushi

muslingesuppe

Muslingesuppe

Muslingesuppe er en suppe, der er nem og hurtig at tilberede, og som smager så skønt, at det er et helt festmåltid. Du kan sagtens lave den som forret til

tunsalat

Tunsalat

  Tunsalat smager skønt i en sandwich eller på et stykke rugbrød. Der findes mange forskellige opskrifter på tunsalat. Med æg, uden æg, med majs, uden majs, med kapers uden

fiskesuppe

Fiskesuppe

Fiskesuppe – Fisk er sundt! Vi ved det godt, men hvor er der mange, der tror, de ikke kan lide fisk. Jeg siger ’tror’ fordi, de kan umuligt have smagt

lakseroulade

Lakseroulade

Lakseroulade – Jeg vil gerne takke den person, der har opfundet lakserouladen. Den er sindssygt godt fundet på. Den let røgede smag fra den røgede laks kombineret med den friske smag

lakseruller

Lakseruller

Laks er altid godt, men lakseruller er en delikatesse. Lakseruller kan serveres som buffetret eller som forret. Nu er det ikke så tit, vi spiser mere end én ret mad

rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar.

laks i ovn

Laks i ovn

Laks i ovn – Tre gode ting er der i den opskrift, du får her. Faktisk er der lidt flere, og vælger du at lave din pesto selv, er der

lakselasagne

Lakselasagne

Lakselasagne er som almindelig lasagne en italiensk ret – det ved de fleste nok. Den mest almindelige lasagne er nok den med kødsovs, bechamelsauce og tynde pastaplader. Men fyldet kan

Laksetærte

Laksetærte

Laksetærte – Laks smager jo skønt – det synes de fleste, selv dem der ellers ikke kan lide fisk – og røget laks smager endnu bedre. Butterdej smager også skønt,

dampet torsk i ovn

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild med fisk. Denne her ret

Cookie indstillinger
Annonce