Smagen af Vestjylland – Stjerneskud med lokale råvarer

Annonce

Lækre opskrifter på stjerneskud. Savner du også smagen af Vestjylland? Så skal du tjekke vores lækre opskrifter på forskellige fiskeanretninger ud. Sommeren er over os, og nu kan du nyde et stjerneskud i solen. Vi har opskrifter for enhver smag til hele året.

I Vestjylland ved vi, hvordan fisken skal smage. Det er, hvad blæsten, saltet og havet gør ved én. Derfor tilbyder vi også de bedste opskrifter med forskellige slags fisk og rejer. Om du er mest til fiskefilet med remoulade og citron eller et klassisk stjerneskud, så har de opskrifter til enhver smag.

Stjerneskud til enhver smag

Stjerneskuddet er en klassiker på det danske frokostbord. Det er let og enkelt at lave, så længe du har rugbrød og rejer. Du kan altid lave et klassisk stjerneskud med rejer, men har du nogensinde overvejet laks eller søtunge til? Du kan finde en lækker opskrift på stjerneskud med laks og rejer hos os.

Du kan pifte dit stjerneskud op med søtunge og asparges. Søtungen er en fladfisk, som kokke i Danmark foretrækker for dens smørsøde smag. Det tager ikke mere end 5 minutter at stege. Du kan også bruge rødtunge, der læner sig meget op ad. For begge fisk er konsistensen mager, fin og helt perfekt til et stjerneskud med citron og remoulade.

Lav det hele fra bunden

Hvis du er eventyrlysten, kan du også lave din helt egen remoulade til. Følg opskriften på vores hjemmesiden, det kræver ikke meget forberedelse at lave den helt rigtige remoulade til dit stjerneskud. Med æg, sennep og eddike som grundingredienser, kan du lave den helt fra bunden af. Så kan du krydre den til med pickles, salt og karry. Det er helt enkelt. Vores erfaring fra Vestkysten siger, at det hjemmelavede bare smager bedre.

Hvis du har smag på mere, kan du finde flere opskrifter med det bedste fra vestkysten på vores hjemmeside. Har du prøvet pandekager med havtorn? Eller rørt tatar med marineret salat og trøffelmayonnaise? Den vestjyske natur er vild og rå, og vi elsker at tage naturen med i vores opskrifter.

Denne tekst blev sidst opdateret den 18. juni 2020 16:58

Martin Leo