Anmeldelser

Du kan på denne side finde en oversigt over de anmeldelser vi har lavet her på HurtigMums. I nogle anmeldelser tester vi selv produkterne, mens i andre anmeldelser tager vi udgangspunkt i de undersøgelser, beskrivelser, tests og anmeldelser, der allerede er på nettet primært fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Nedenfor der en alfabetisk oversigt over anmeldelser.

Den normale  olivenolie i supermarkeder. Den olivenolie er lavet af en blanding af mekanisk presset oliven og olivenpresserester eller rektificeret bomolie, som det også kaldes.

Ankarsrum AKM 6220 – Denne køkkenmaskine fra svenske Ankarsrum er nok en af de mest prisvindende.
Du kan læse mere om Ankarsrum AKM 6220 her.

Ankarsrum Assistent AKM6220MW

Ankarsrum AKM 6290 – Dette er en af de nyere skud på stammen fra den svenske virksomhed Anrkarsrum. Ankarsrum AKM 6290 er videreudviklingen af 6220 modellen, der nok er den mest populære røremaskine, der er produuceret i Norden. Læs anmeldelse af Ankarsrum AKM 6290 her.

Ankarsrum Assistent AKM6220MW

Bamix Stavblender– Det her er en af de bedste stavblendere på markedet, og vores anmelder er også ganske veltilfreds med Bamix stavblender. Du kan læse hendes bedømmelse af Bamix stavblender her, og der er naturligvis også en prissammenligning af forhandlere, der sælger Bamix Stavblender.

Bamix stavblender

Bjørn Teddy køkkenmaskine – Klassikeren over alle køkkenmaskiner er desværre ikke en billig fornøjelse. Du kan læse hele anmeldelsen af Bjørn Teddy køkkenmaskine og om den dyre køkkenmaskine lever op til de priser den har modtaget gennem tiden.

Bjørn Teddy køkkenmaskine

Crock Pot DuraCeramic slowcooker – Slowcooking er topmoderne. Det er der en god grund til. Vi har testet den populære Crock Pot slowcooker. Vi blev faktisk så begejstrede at vi også lavede en video med processen. Bare rolig – Du skal ikke se en video med vores test af Crock Pot i 10 timer – vi har skåret en del simretid fra!

crock-pot duraceramic

Le Creuset grillpande – Le Creuset grillpande er når du skal have en solid grillpande, der både udtrykker stil og er af rigtig god kvalitet. Find priser på Le Creuset grillpande og hele anmeldelsen her!

Le Creuset grillpande

Le Creuset stegeso – Det her er en af mine favoritgryder. Jeg bruger både Le Creuset stegeso til gryderetter, såvel som til at bage brød i. Det er ikke bare prisen der er høj på en Le Creuset stegeso – Det er er også kvaliteten!

le creiuset stegeso

Kenwood Major Titanium – Vores anmelder kalder Kenwood Major Titanium en kraftkarl af dimensioner. Kenwood er en af de rigtige spændende mærker, når det drejer sig om køkkenmaskiner. Læs hele anmeldelsen af Kenwood Major Titanium her.

Kenwood KMM770

KitchenAid elkedel – Den er smuk at se på ikke? Men er den her KitchenAid elkedel pengene værd, for det er absolut ikke små penge den her koster. Du kan læse anmeldelse af KitchenAid elkedel her.

Kitchenaid elkedel

KitchenAid røremaskine – Du bør allerede kende KitchenAid af ry. En af de mest eksklusive køkkenmaskine producenter i verden. KitchenAid røremaskine hører til i denne elite af maskiner.

KitchenAid røremaskine

Mauviel bradepande – Det her er efter sigende en af de bedste bradepander i verden. Derfor fik vi vores anmelder til at tage et ekstra kig på Mauviel bradepande. Læs hele anmeldelsen af Mauviel Bradepande lige her.

Mauviel bradepande

OBH Smoothie Twister – Gode gamle danske OBH har været ret smarte her. Denne maskine – OBH Smoothie Twister – er smoothiefolkets nye darling. Den er langt mere bevendt til at lave smoothies end normale blenders og den håndterer også isterninger. OBH Smoothie Twister gør smoothies nemmere og hurtigere at lave, og rengøring er absolut mindre end ved normale blendere, da det kun er selve “motoren” der ikke kan komme i opvaskemaskinen.Læs anmeldelsen af OBH Smoothie twister her.

OBH Smoothie Twister

Philips HR1871 – Saftpressere er kommet for at blive, og netop Philips HR1871 er blevet en af danskernes favoritter. Hvorfor er det, og hvad er det der gør Philips HR1871 til en så populær maskine. Det tager vi et kig på her. Læs hele anmeldelsen af Philips HR1871 her.

Philips HR1871

Royal 1800 køkkenmaskine –  Rigtig god og solidkøkkenmaskine. Det er en dejlig detalje med den lidt større skål. Du kan læse anmeldelsen af Royal 1800 her, hvor du også kan finde en prissammenligning på køkkenmaskinen.

Royal 1800 køkkenmaskine

Whirlpool AKZM 7820 IX –  Denne indbygningsovn er næste skridt i udviklingen af selvtænkende køkkenmaskiner. Whirlpool AKZM 7820 IX har en række forudinstillede funktioner, så du sætter den bare “Pizza” hvis du skal have pizza, og “Hævning” hvis du skal have hævet noget. Læs anmeldelsen af Whirlpool AKZM 7820 IX her.

Whirlpool AKZM 7820 IX

Der er typisk inkluderet en prissammenligningstabel på anmeldelserne. Ved at bruge de links, der er i den prissammenligningstabel, så benytter du en form for reklame link, hvor vi HurtigMums vil modtage en mindre provision, hvis du ender med at købe et produkt via de links.