Anmeldelser

Du kan på denne side finde en oversigt over de anmeldelser vi har lavet her på HurtigMums. I nogle anmeldelser tester vi selv produkterne, mens i andre anmeldelser tager vi udgangspunkt i de undersøgelser, beskrivelser, tests og anmeldelser, der allerede er på nettet primært fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Typeanmeldelser

Blendere – Her får du en oversigt over de bedste blendere på markedet lige nu. Det er i hvert fald vores anmeldelse af hvilk blendere, som vi syntes er rigtig gode blender valg lige nu.

Espressomaskiner – Uanset om du er til en lille Nespresso kapsel espresso eller en fuldautomatisk latte produceret af den vildeste espressomaskine, så kan du finde den her på vores liste.

Ismaskiner – Hvorfor købe usunde is med alverdens unaturlige farvestoffer og ekstra sukker, når du selv kan lave is på din kommende ismaskine. Her får du en anmeldelse af rigtig gode ismaskiner.

Produktanmeldelser

Nedenfor der en alfabetisk oversigt over anmeldelser anmeldelser af specifikke produkter.

Ankarsrum AKM 6220 – Denne køkkenmaskine fra svenske Ankarsrum er nok en af de mest prisvindende.
Du kan læse mere om Ankarsrum AKM 6220 her.

Ankarsrum Assistent AKM6220MW

Ankarsrum AKM 6290 – Dette er en af de nyere skud på stammen fra den svenske virksomhed Anrkarsrum. Ankarsrum AKM 6290 er videreudviklingen af 6220 modellen, der nok er den mest populære røremaskine, der er produuceret i Norden. Læs anmeldelse af Ankarsrum AKM 6290 her.

Ankarsrum Assistent AKM6220MW

Bamix Stavblender– Det her er en af de bedste stavblendere på markedet, og vores anmelder er også ganske veltilfreds med Bamix stavblender. Du kan læse hendes bedømmelse af Bamix stavblender her, og der er naturligvis også en prissammenligning af forhandlere, der sælger Bamix Stavblender.

Bamix stavblender

Bjørn Teddy køkkenmaskine – Klassikeren over alle køkkenmaskiner er desværre ikke en billig fornøjelse. Du kan læse hele anmeldelsen af Bjørn Teddy køkkenmaskine og om den dyre køkkenmaskine lever op til de priser den har modtaget gennem tiden.

Bjørn Teddy køkkenmaskine

Breville Barista Max – Det her er hjemmebryggerens drøm. Den barista kaffemaskine fra Breville kommer faktisk i 2 varianter: Den lidt ældre model, der hedder Breville Barista Espresso Max og den nye model, der hedder Breville Barista Max Plus. Så vidt jeg kan se, så er der  kun et digitalt display til forskel. Nå ja så er espresso Max lavet i en metallic farve, mens Max plus er lavet i et sort design. Det er Breville Barista Max Plus som du ser nedenfor her:

breville barista max plus

Breville Halo XL 9L Airfryer – Laust Kehlet fra HurtigMums har kåret denne airfryer til bedst i kategorien: XL Airfryers. Det vil sige ekstra store airfryers. Breville Halo XL 9L kan med sin store kapacitet (9 liter), sin glimrende funktionalitet og sit kompakte design, der gør den langt fra så stor som sin kapacitet faktisk burde gøre den indtage pladsen som bedst i kategorien XL airfryers.

breville halo xl 9l airfryer anmeldelse

Crock Pot DuraCeramic slowcooker – Slowcooking er topmoderne. Det er der en god grund til. Vi har testet den populære Crock Pot slowcooker. Vi blev faktisk så begejstrede at vi også lavede en video med processen. Bare rolig – Du skal ikke se en video med vores test af Crock Pot i 10 timer – vi har skåret en del simretid fra!

crock-pot duraceramic

Delonghi la specialista anmeldelse 

Delonghi la specialista espressomaskine – Når du er til det bedste af det bedste i kaffeverdenen, så er det her en af de steder du skal kigge hen. Vores anmelder giver Delonghi la specialista topkarakter. Delonghi er generelt kendt for rigtig gode kvalitetsprodukter, og la specialista er noget af det allerbedste når det kommer til produkter fra det italienske luksusbrand.

delonghi la specialista

Le Creuset grillpande – Le Creuset grillpande er når du skal have en solid grillpande, der både udtrykker stil og er af rigtig god kvalitet. Find priser på Le Creuset grillpande og hele anmeldelsen her!

Le Creuset grillpande

Le Creuset stegeso – Det her er en af mine favoritgryder. Jeg bruger både Le Creuset stegeso til gryderetter, såvel som til at bage brød i. Det er ikke bare prisen der er høj på en Le Creuset stegeso – Det er er også kvaliteten!

le creiuset stegeso

Kenwood Major Titanium – Vores anmelder kalder Kenwood Major Titanium en kraftkarl af dimensioner. Kenwood er en af de rigtige spændende mærker, når det drejer sig om køkkenmaskiner. Læs hele anmeldelsen af Kenwood Major Titanium her.

Kenwood KMM770

KitchenAid elkedel – Den er smuk at se på ikke? Men er den her KitchenAid elkedel pengene værd, for det er absolut ikke små penge den her koster. Du kan læse anmeldelse af KitchenAid elkedel her.

Kitchenaid elkedel

KitchenAid røremaskine – Du bør allerede kende KitchenAid af ry. En af de mest eksklusive køkkenmaskine producenter i verden. KitchenAid røremaskine hører til i denne elite af maskiner.

KitchenAid røremaskine

Mauviel bradepande – Det her er efter sigende en af de bedste bradepander i verden. Derfor fik vi vores anmelder til at tage et ekstra kig på Mauviel bradepande. Læs hele anmeldelsen af Mauviel Bradepande lige her.

Mauviel bradepande

OBH Smoothie Twister – Gode gamle danske OBH har været ret smarte her. Denne maskine – OBH Smoothie Twister – er smoothiefolkets nye darling. Den er langt mere bevendt til at lave smoothies end normale blenders og den håndterer også isterninger. OBH Smoothie Twister gør smoothies nemmere og hurtigere at lave, og rengøring er absolut mindre end ved normale blendere, da det kun er selve “motoren” der ikke kan komme i opvaskemaskinen.Læs anmeldelsen af OBH Smoothie twister her.

OBH Smoothie Twister

Philips HR1871 – Saftpressere er kommet for at blive, og netop Philips HR1871 er blevet en af danskernes favoritter. Hvorfor er det, og hvad er det der gør Philips HR1871 til en så populær maskine. Det tager vi et kig på her. Læs hele anmeldelsen af Philips HR1871 her.

Philips HR1871

Royal 1800 køkkenmaskine –  Rigtig god og solidkøkkenmaskine. Det er en dejlig detalje med den lidt større skål. Du kan læse anmeldelsen af Royal 1800 her, hvor du også kan finde en prissammenligning på køkkenmaskinen.

Royal 1800 køkkenmaskine

Whirlpool AKZM 7820 IX –  Denne indbygningsovn er næste skridt i udviklingen af selvtænkende køkkenmaskiner. Whirlpool AKZM 7820 IX har en række forudinstillede funktioner, så du sætter den bare “Pizza” hvis du skal have pizza, og “Hævning” hvis du skal have hævet noget. Læs anmeldelsen af Whirlpool AKZM 7820 IX her.

Whirlpool AKZM 7820 IX

Der er typisk inkluderet en prissammenligningstabel på anmeldelserne. Ved at bruge de links, der er i den prissammenligningstabel, så benytter du en form for reklame link, hvor vi HurtigMums vil modtage en mindre provision, hvis du ender med at købe et produkt via de links.