Le Creuset grillpande anmeldelse – eksklusiv, praktisk og smart

Le Creuset grillpande er et eksklusivt valg, når du skal have en grillpande der er så robust, at den kan holde i mange år. Så mange år at den franske producent tør give livstidsgaranti på den. Du kan endda få den i en farve, der matcher dine andre Le Creuset-køkkenredskaber.

[afp id=”33″]

Le Creuset grillpande anmeldelse - eksklusiv, praktisk og smart

Le Creuset køkkenredskaber er af høj kvalitet, og det gælder også denne grillpande. Den er en del dyrere end de billigste grillpander på markedet, men til gengæld får du glæde af den i mange år fremover. Kvaliteten er nemlig i top. Det understreges også af, at Le Creuset giver livtidsgaranti på den – en garanti de giver på alle deres støbejernspander.

Le Creuset grillpande i mange farver og med mange fordele

Panden har en størrelse på 26 cm x 26 cm, hvilket er en perfekt størrelse til de fleste husstandes brug.

Indvendigt har den kvadratiske grillpande fra Le Creuset sort emalje, der er fremstillet specielt til madlavning ved høje temperaturer. Den udvendige farve kan du selv vælge. Den fås nemlig i et bredt udvalg af Le Creusets populære farvepalet. Så den kan nemt passes ind i dit køkken.

Den kvadratiske form er helt klart en fordel, da det giver den størst mulige konstante stegeflade. Den kraftigt rillede overflade giver dine bøffer, pølser, fisk, kylling eller hvad du har på panden indbydende grillstriber. Det sker, fordi panden steger ved strålevarme, og dens riller hæver kødet eller grøntsagen op over bunden, og fedtstoffet smelter og samler sig i rillerne under maden, når du steger.

Pandens hældetude gør det super nemt at hælde fedtet fra under eller efter stegning.

Håndtaget og det integrerede greb giver en nem og sikker håndtering, når du jonglerer rundt med panden på komfuret.

Tåler ovn og opvaskemaskine

Le Creuset grillpanden kan bruges på alle varmekilder

  • Elektrisk
  • Gas
  • Grill
  • Induktion
  • Keramisk
  • Ovn

Så du kan sagtens give bøfferne stegeskorpe ved at stege dem hårdt på gasblusset på panden og så efterfølgende sætte panden ind i ovnen og lade bøfferne stege færdig dér.

Det bedste af det hele er næsten, at efter brug sætter du den bare i opvaskemaskinen. Nemt og enkelt. Den kan selvsagt også vaskes af i hånden.

Blandt de bedste i test

Panden her fra Le Creuset er blevet testet af Testguro.dk sammen med 29 andre grillpander fra populære og anerkendte brands. I denne test lå den i toppen af feltet, kun overgået af en enkelt, som var en kende større og en del billigere.

Grillpanden er en god investering – hvad enten du er gourmet eller novice. Du får en grillpande af høj kvalitet, der tåler høje varmegrader og leverer et resultat, der er så tæt på grillens som overhovedet mulig.

En Le Creuset grillpande er ikke bare en grillpande, men er en grillpande som også udstråler stil og eksklusivitet.

Le Creuset grillpande kan købes i mange af landets webshops og fås i øjeblikket billigst hos [afpreseller id=”23″]

 

 

 

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums