KitchenAid slow juicer – Anmeldelse

KitchenAid slow juicer er skabt til dig, som gerne vil selvforkæles lidt ekstra. En friskpresset juice eller smoothie er blot nogle af de ting, som du kan lave med denne KitchenAid slow juicer. Og så er den utroligt nem at bruge – og derefter nem at rengøre.

Kitchenaid Slow Juicer

[afp id=”42″]

En KitchenAid slow juicer er et tilkøbsprodukt til din KitchenAid røremaskine. Den passer derfor perfekt til det unikke og tidsløse KitchenAid-design. KitchenAid slow juiceren er for hele familien, og dine børn vil elske at hjælpe med at presse frugt og grønt. For derefter at drikke en farvestrålende drik.

Til dig som ikke ønsker en hel maskinpark i dit køkken

I det moderne køkken kan du efterhånden have så mange køkkenredskaber stående, atå du knapt nok kan finde et sted at stille din kaffekop. Heldigvis har KitchenAid lavet om på det.

Denne KitchenAid slow juicer skal nemlig tilsluttes direkte til din røremaskine. Du behøver derfor ikke, at finde plads til en helt ny køkkenmaskine, hvis du drømmer om, at kunne presse dine egne juice og smoothies.

Selve slow juiceren er utrolig nem at tilslutte, og ja, den er faktisk endnu nemmere at afmontere. Den skal blot tilsluttes på enden af din KitchenAid maskine og wupti – så er du køreklar.

Når du så er færdig med, at lave din friskpressede juice eller smoothie, så kan du nemt klikke slow juiceren af igen. Og voilá – tilbage står blot din elskede og enkle KitchenAid køkkenmaskine.

KitchenAid slow juicer har høj brugervenlighed

Alt i alt så fungerer denne slow juicer mere eller mindre på samme måde som mange andre, og det er kun en fordel. Den dækker nemlig ethvert behov på samme måde som en anden slow juicer. Den har bare den store fordel, at den ikke står og fylder, når du ikke bruger den.

Der medfølger som standard 3 forskellige filtre, så du selv kan bestemme, hvor tynd eller tyk din juice og smoothies skal være. De 3 filtre er i øvrigt super nemme at bytte rundt på.

Ligesom med de fleste andre redskaber til din KitchenAid maskine, så kan alle delene kommes direkte ned i opvaskeren. Du har derfor minimal rengøring i modsætning til lignende produkter.

Drik frugt og grønt som aldrig før

Ved køb af en KitchenAid slow juicer får du mulighed for at indtage dine vitaminer på en helt ny og nem måde. Da der er tale om en slow juicer, som kører med et lavt antal omdrejninger, så bevares de mange sunde næringsstoffer i frugt og grønt. Samtidig gør det, at juicen ikke skiller, når du stiller den i køleskabet natten over.

Denne KitchenAid slow juicer er skabt til at trække al saft ud af frugter og grøntsager. Så du gang på gang kan nyde dem på en forfriskende måde.

Det skal i øvrigt tilføjes, at frugtkødet sorteres fra i en kande. Presser du således eksempelvis gulerødder, så kan du bruge kødet herfra til at bage en gulerodskage.

Vi fandt KitchenAid slow juiceren billigst hos [afpreseller id=”42″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums