Bjørn Teddy køkkenmaskine – anmeldelse af køkkenets stærkeste bjørn

Bjørn Teddy køkkenmaskine er en køkkenmaskine, der overgår dine vildeste fantasier. Den er utrættelig, kraftig og så er den ovenikøbet også lydsvag. Sikkerhed og kvalitet er i højsædet ved dette vidunder af en køkkenmaskine, der på kort tid vil blive din nye bedste ven.

Bjørn Teddy køkkenmaskine

[afp id=”80″]

Bjørn har siden 1915 produceret køkkenmaskiner med kraft. Køkkenmaskiner så stærke som en bjørn, simpelthen. Og med Bjørn Teddy her får du netop det – en slagkraftig køkken- og røremaskine, der vil klare alle de opgaver, du sætter den til. Bjørn Teddy kan det hele – ælte, hakke, røre og i det hele taget assistere på bedste vis.

Bjørn Teddy køkkenmaskine har også vundet flere sammenligningstekst, blandt andet den prestigefyldte danske test af køkkenmaskiner i det danske forbrugermagasin Tænk.

En stærk bamsebjørn

Bjørn Teddy er med sine 500 watt en køkkenmaskine af den mere handlekraftige slags. Med sine fem hastigheder og medfølgende udstyr lægger den op til mange timers kulinarisk udfoldelse i køkkenet. Ved køb af Bjørn Teddy følger nemlig både en dejkrog, et ballonpiskeris og en spartel i rustfrit stål. Derudover får du også en skål på 5 liter i rustfrit skål og et plasticlåg dertil.  Endelig får du valget mellem de syv flotte farver, som Bjørn Teddy leveres i. Det gør det nemt at finde en Bjørn Teddy, der passer til netop dit køkken.

På trods af Bjørn Teddys store kraft er der tale om en meget lydsvag maskine. Netop dette har været medvirkende til at bevare maskinerne fra Bjørn blandt toppen af poppen inden for køkkenudstyr i over hundrede år. Så hvis du er træt af sløve køkkenmaskiner eller larmen fra dem, er Bjørn Teddy svaret på dine bønner. Maskinen er bygget til at støje minimalt og yde maksimalt.

Nem og effektiv betjening

At betjene Bjørn Teddy er såre simpelt. Maskinen er designet med henblik på simpel montering af skål og værktøjer. Derudover er der en meget brugervenlig betjeningsknap til henholdsvis hastighedsstyring og åbne/lukke-funktion på begge sider af maskinen. Den ergonomisk korrekte placering på begge sider eliminerer irritationsmomenterne for venstrehåndede brugere. Du vælger bare betjeningsknappen i den side, der passer dig bedst eller den side, du kan komme til, der hvor maskinen står.

Betjeningen er dog ikke det eneste, der er nemt ved Bjørn Teddy køkkenmaskinen. Den er nemlig også meget rengøringsvenlig. Både skålen, låget og redskaberne tåler opvaskemaskine. Det er der mange af konkurrenterne, der ikke kan klare. Desuden er der ingen skruesamlinger på overfladen, hvor snavs kan samle sig. Både anvendelsen og den efterfølgende rengøring er dermed let som en leg med Bjørn Teddy.

Høj sikkerhed

Bjørn Teddy er af høj, professionel kvalitet. Så den er lige perfekt til både professionelt og privat brug. Dette skyldes ikke mindst, at man ikke behøver at være professionel for at opnå fremragende resultater med maskinen. Desuden har Bjørn Teddy både en høj kvalitet og stor sikkerhed, så alle kan være med.

Eksempelvis kan maskinen kun startes, når overdelen er sænket ned. Dette eliminerer risikoen for fingre, der kommer i maskinen, hvis ivrige børn er med i køkkenet eller du af ren tanketorsk får stoppet den i maskinen, fordi du står og snakker med en anden.

Der er desuden et indbygget fast sikkerhedsgitter og den veludtænkte motorstyring sikrer mod overophedning og overbelastning. Bjørn Teddy er simpelthen en køkkenmaskine, du aldrig kan gå galt i byen med.

Vi fandt Bjørn Teddy køkkenmaskine billigst hos [afpreseller id=”80″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums