Delonghi Magnifica S – Test og anmeldelse

NoAdsDelonghi Magnifica S er en espressomaskine, der både er nem at betjene, hurtigt laver kaffe og er nem at rengøre bagefter.

Delonghi Magnifica S

Find den billigt hos De3Bedste

Leder du efter en billig, men god espressomaskine er Delonghi Magnifica S et godt bud. Maskinen er nem at betjene og kan indstilles, så din espresso bliver præcis, som du gerne vil have den. Det er en af de helt store fordele ved maskinen.

Prisen på Delonghi Magnifica S gør, at der er mange, der starter med denne type maskine. På grund af maskinens gode kvalitet er der dog også mange, der vælger at holde fast i Delonghi Magnifica S efterfølgende. Det er ikke mindst på grund af, at maskinen ikke larmer som en traktor, når den maler kaffebønnerne. Maskinen kan ikke gøre det lydløst, men det er ikke langt fra i forhold til andre maskiner.

God til en hurtig kop espresso om morgenen

Med en Delonghi Magnifica S på køkkenbordet behøver du ikke at vente lang tid på at få en kop espresso eller almindelig kaffe lavet på friskmalede bønner. Det er en rigtig god måde at starte dagen på. Du kan lave to kopper på samme tid. Det er smart, hvis I er flere, der har travlt og morgenen og har brug for kaffe til at starte dagen.

Du kan vælge mellem at lave espresso på friskmalede bønner eller pulverkaffe. Maskinen har en gennemsigtig beholder, hvor der kan være bønner til cirka 30 kopper espresso. Når beholderen er gennemsigtig, kan du nemt se, hvornår der er brug for flere bønner.

Delonghi Magnifica S er nem at indstille

Delonghi Magnifica S er meget nem at indstille, så du får kaffen eller espressoen på lige præcis den måde, som du kan lide den. Det gør du ved at indstille, hvordan forholdet mellem vand og kaffe skal være.

Du kan vælge mellem store, mellemstore eller små kopper, alt efter hvor meget du har brug for. Maskinen kan også lave mælkeskum. Her styrer du manuelt, hvordan skummet skal være. Det giver dig den bedste mulighed for at få skummet til at være, præcis som du gerne vil have det.

Maskinen har også en funktion, hvor du kan slukke helt for den i stedet for, at den står på standby og sluger strøm, når du ikke bruger den.

Nem at flytte på og nem at rengøre

Maskinens mål på 43 x 23 centimeter gør, at det vil være nemt at finde plads til den på køkkenbordet. Det er en kompakt maskine, hvor der alligevel er plads til, at der kan stå to høje glas ved siden af hinanden.

Delonghi Magnifica S er modsat mange andre espressomaskiner lavet af plastik. Det gør, at den er nem at rengøre og nem at flytte på, når du skal gøre køkkenbordet rent.

Maskinen har et renseprogram, du kan køre for at rengøre den. Det er en god ide at gøre det en gang imellem. Du kan også købe tabletter til at fjerne kalk i maskinen.

Bedste køb

I november 2014 blev Delonghi Magnifica S kåret som bedste køb af Råd og Rön, som er det svenske svar på det danske Forbrugerråd Tænk.

 

Find den billigt hos De3Bedste

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x