Delonghi PrimaDonna – moderne kaffemaskine til den krævende kaffenyder

Delonghi PrimaDonna er en samling af Delonghis espressomaskiner – vi kigger specifikt på Delonghi PrimaDonna Soul, som er en automatisk kaffemaskine fra det anerkendte firma. Den avancerede – og dog simple – maskine er perfekt til dig, der kræver kaffe af høj kvalitet, men ikke har pladsen til en stor maskine, eller tiden og lysten til at tage på café hver dag.

Butik
Produkt
Pris
Link

9.999

9.248

Delonghi PrimaDonna er svaret på dine bønner om en automatisk kaffemaskine, der går ud over det sædvanlige. Den moderne maskine er automatisk og kræver kun vedligeholdelse fra din side. Kaffen er kun et tryk på en skærm væk.

delonghi primadonna

Dét siger brugerne og eksperterne

Delonghi PrimaDonna Soul kommer fra en anerkendt producent af espressomaskiner, og derfor er det ikke overraskende, er der er et hav af 4- og 5-stjernede anmeldelser derude. Men hvad siger eksperterne, der til daglig beskæftiger sig med at undersøge, teste og anmelde lignende maskiner?

Delonghi PrimaDonna Soul er blevet anmeldt hos de to anerkendte magasiner Techradar og T3. Techradar har givet 4 ud af 5 stjerner, og de er særligt imponerede over den store mængde af drikkevarer, maskinen er i stand til at levere, og de udtrykker begejstring for den pålidelige performance.

Hvad Techradar dog særligt sætter en finger på er den app, der kan tilknyttes maskinen samt prisen og størrelsen, der for nogle godt kan blive en udfordring. Om Delonghi PrimaDonna Soul skriver de: ”While some would-be baristas enjoy tamping and grinding for their caffeine hit each morning, if you prefer a fully automatic, (almost) hands-free approach, the PrimaDonna Soul will be right up your street.”

Læs hele Techradars anmeldelse af Delonghi PrimaDonna Soul her.

T3 har derimod givet Delonghi PrimaDonna Soul en højere score på 5/5 stjerner plus deres Platinum Award. Ligesom Techradar er de glade for den brede vifte af kaffe, maskinen kan lave, og kvaliteten af den. T3 er enig i, at maskinens størrelse kan give udfordringer, men synes, appen er fin.

Om Delonghi PrimaDonna Soul skriver T3: ”The beauty of this machine is that it doesn’t just meet the requirements of casual coffee drinkers and their personal preferences, it genuinely makes a good fist of attracting coffee nerds, too, by offering an automatic grinding and extraction process that is head and shoulders above most of the competition.”

Læs hele T3’s anmeldelse af PrimaDonna Soul her.

Se også videobeskrivelsen af Delonghi PrimaDonna Soul her:

Hvorfor ekspertanmeldelser?

Hvor anmeldelser fra eksperter adskiller sig fra den almene forbruger er ved erfaring: En almindelig forbruger ejer måske en håndfuld avancerede kaffemaskiner i sin levetid, men en anmelder tester muligvis samme mængde på ganske kort tid.

Professionelle anmeldere og eksperter indenfor området holder maskinerne til en højere standard og ser på alle de små ting, der kan komme til at genere i hverdagen. De ved, hvad der virker, og kigger også på innovation og fremskridt.

Om Delonghi PrimaDonna

Delonghi PrimaDonna Soul er en fuldautomatisk kaffemaskine, der benytter kaffebønner til at lave dine drikkevarer. Fyld mælk og bønner på og vælg så blandt én af de 21 muligheder fra touchskærmen. Blandt dem finder du standard sort kaffe samt klassikere såsom espresso, americano og diverse typer cappuccino, men også mere specialiserede drikkevarer som café latte cortado og latte macchiato.

Maskinen kan desuden også varme mælk og vand til te.

Med den justerbare kaffedispenser og de mange aftagelige dele, der kan komme i opvaskemaskinen, er Delonghi PrimaDonna nem at gøre ren. Med det sagt har den også en indbygget rensningsfunktion, der er helt automatisk for din belejlighed.

Udvalgte specifikationer

  • Integreret termisk mælkekaraffel
  • Ridsefri drypbakke
  • Aftagelig og maskinvaskbar mælkekaraffel og drypbakke
  • Vandbeholdning: 2,2 l
  • 2,3” touchskærm + app
  • Bønnebeholderkapacitet: 500 g

Moderne automatik

Delonghi PrimaDonna Soul er en fuldautomatisk kaffemaskine, der kræver absolut ingen viden fra forbrugerens side. For dig, der elsker at nørde med din kaffe og eksperimentere med smage og bønner, er den her kaffemaskine ikke et godt match – men hvis du vil have en god, hurtig og velsmagende kop kappe, uden at skulle hive de store baristaevner frem, er den perfekt. Prisen på Delonghi PrimaDonna er det, der oftest kommer op i anmeldelser, og den er da også noget stejlere end hos eksempelvis Delonghi Magnifica S. Med en pris, der ligger lige omkring de 10.000, er det noget af en investering. Omvendt er Delonghi PrimaDonna en espressomaskine som ingen anden, og du får en caféværdig kvalitet hver gang.

En lidt billigere model er Delonghi La Specialista espressomaskine, som også er rigtig god, hvor du kan lave de lækreste espressoer.

Butik
Produkt
Pris
Link

9.999

9.248

Se også vores gennemgang af espressomaskiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
Annonce