5 grunde til at vælge en industriopvaskemaskine

Sponsoreret indlæg

Der er mange grunde til, at en industriopvaskemaskine vil være det helt rigtige til dit private køkken. Først og fremmest er den hurtig og meget holdbar. Derudover er den med til at give et råt og industrielt look, som du for eksempel kender det fra et New Yorker køkken.

For de fleste af os er opvasken en sur pligt, som vi gerne vil have overstået hurtigst muligt. Dermed kan vi komme videre med de opgaver, som, vi synes, er mere tilfredsstillende. Det kan være meget forskelligt alt efter, hvad du godt kan lide at lave.

Overvejer du en ny opvaskemaskine, kan det være en god ide for dig, at du vælger en industriopvaskemaskine. Den er der nemlig rigtig mange fordele ved i forhold til en almindelig opvaskemaskine. Her kommer vi ind på fem grunde til, at en industriopvaskemaskine kan være det rette for dig.

1.Den er hurtig

Først og fremmest er det en god ide for dig at overveje en industriopvaskemaskine frem for en almindelig opvaskemaskine, fordi industrimaskinen er langt hurtigere. Den er skabt til at blive brugt i restauranter og cafeer, hvor maskinerne hurtigt skal være færdige. Det gør, at du kommer til at have en ekstremt hurtig opvask.

Hvis du har et køkken-alrum, bor i en lille lejlighed, eller på anden måde opholder dig meget i det rum, hvor opvaskemaskinen står, er det rart for dig, at du ikke skal høre på opvaskemaskinen i flere timer.

2.Den er holdbar

Maskinerne er skabt til at kunne holde til flere vaske. Derfor er den også langt mere holdbar end en almindelig opvaskemaskine. Selvom du skal bruge nogle flere penge på en industrimaskine, kommer du også til at have glæde af den i meget længere tid.

3.Den giver dit køkken et industrielt og råt look

Går du efter et industrielt og råt look, som det, du kender fra New Yorker køkkener, er det perfekt for dig, at du har en industrimaskine. Maskinen er skabt til at blive brugt i køkkener, hvor der bliver arbejdet hurtigt, og hvor der er mere fokus på praktik end udseende. Når du bruger den derhjemme kan den være med til at give noget mere kant til dit hjem.

4.De fås i størrelser, der passer i et almindeligt hjem

Måske tænker du, at en industriopvaskemaskine er for stor til, at den kan stå i dit hjem. Men der findes jo også små cafeer, barer og restauranter, der ikke har plads til at have en kæmpe opvaskemaskine stående i deres køkken. Derfor findes der også mindre former for industriopvaskemaskiner.

5.Praktiske bakker gør det nemt at fylde og tømme maskinen

De fleste industriopvaskemaskiner har udtagelige bakker, der gør dem meget nemme at fylde og tømme. Dermed bliver det også langt nemmere for dig at få sat service og bestik på plads, når opvaskemaskinen er færdig, fordi du kan tage bakken med hen til skabet eller skuffen.

Picture of Pernille

Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums