KitchenAid foodprocessor

KitchenAid foodprocessor er ikke bare en foodprocessor. Det er kunst med sans for detaljen, det er kvalitetshåndværk, det er alsidig teknologi og tidløst design. Det er maskinen, der gør dit arbejde i køkkenet til en leg. Det er årets testvinder både i Danmark og Sverige.

[afp id=”83″]

KitchenAid foodprocessor giver dig alle de fantastiske KitchenAid-kvaliteter.

En god foodprocessor skal kunne mange ting – ælte, blende, hakke, piske – og den skal kunne gøre det hurtigt og effektivt. Det kan KitchenAid 1335E. Og så er den oven i købet flot at se på i sit retro design med runde hjørner. Den kan desuden fås i flere forskellige farver, så den passer perfekt ind i dit køkken.

Derfor vil du også være fristet kraftigt til at lade den stå frit fremme på køkkenbordet. Så slipper du samtidig for alt have arbejdet med at tage den ud af skabet og sætte den tilbage igen efter brug.

Foodprocessoren fra KitchenAid vejer 7,8 kg. Det gør, at den står solidt fast og ikke hopper rundt på bordpladen, når den kører. Den har desuden en skridsikker base, der sikrer, at det bliver stående der, hvor du har sat den.

Det følger der med din KitchenAid Foodprocesor

Din nye KitchenAid foodprocessor kommer med en masse praktisk ekstraudstyr. Blandt andet medfølger der to skåle med. Den store skål kan indeholde 3,1 liter og den lille skål beskedne 950 ml.

Den store skål er selvfølgelig en fordel, når du skal lave store portioner, og selvom der kan være små portioner i en stor skål, så er det alligevel praktisk med en lille skål også. For det første er den mindre at vaske af. For det andet kan små portioner i en stor skål være vanskelige f.eks. at hakke ensartet, fordi ingredienserne har for meget plads at bevæge sig på. Og for det tredje er det nogle gange bare mere praktisk, f.eks. hvis du skal producere en lille portion babymos eller en hurtig smoothie.

Skålene er udstyret med ”ultra tight seal”, der forhindrer indhold i at sprøjte uden for skålen, når du bruger maskinen. Skålene kan stables i maskinen, når den ikke er brug.

Ud over skålene medfølger der en række ekstraudstyr som f.eks.:

  • 3 nedføringsrør af forskellig størrelse, der passer ind i hinanden
  • Snitteplade, som kan indstilles til 6 forskellige tykkelser (1 mm – 6 mm)
  • Vendbar riveplade – fin og grov
  • 2 universalknive – en stor og en lille
  • Dejkrog
  • Piskeris
  • Spatel/dejskraber
  • Opbevaringsboks til det tilbehør, der ikke kan være i maskinen

Blenderen har ”exactslice-system”, som gør, at du kan indstille skivetykkelsen, når du bruger snittepladen, uden at skulle slukke for maskinen.

Med KitchenAid foodprocessor 1335E får du en meget brugervenlig og støjsvag foodprocessor.

KitchenAid foodprocessor – bedst i test i Danmark og Sverige

Både det danske forbrugerråd Tænk.dk og det svenske Råd & Rön har da også udnævnt lige netop denne KitchenAid foodprocessor til markedets bedste. De er enige om at dens hakke-, blande- og blendekvaliteter er uovertrufne, og så er den oven i købet også god at hælde af. Perfekt til gourmeten, der elsker at lave mad.

Vi har fundet KitchenAid 1335E Foodprocessor billigst hos [afpreseller id=”83″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums