Kenwood Major Titanium anmeldelse – en sand kraftkarl til køkkenet

Kenwood Major Titanium er et højkvalitetsprodukter fra Kenwood, der både vil inspirere til kulinarisk udfoldelse og gøre arbejdet for dig. I Major Titanium er der tale om en køkkenmaskine med mange muligheder og god holdbarhed. Maskinen er ekstra robust og skålen ekstra rummelig. Major Titanium opfylder med garanti alle dine krav til den ultimative køkkenmaskine. Med andre ord er det et køb, der vil inspirere dig i køkkenet og kan holde til det hele.

[afp id=”32″]

Kenwood Major Titanium - her med chokoladekage

Kenwoods køkkenmaskiner er generelt kendetegnede ved et meget funktionelt og robust design.  I designet af Major Titanum har Kenwood dog overgået sig selv. Her er tale om en high performance køkkenmaskine, hvis kraft og mange muligheder vil hjælpe dig til at skabe større resultater i køkkenet.

Funktionelt og flot design

Major Titanium er rent ud sagt en topmodel inden for Kenwoods køkkenmaskiner. Dette skyldes til dels dens store funktionalitet, dels dens design. Designet oser langt væk af god kvalitet og robusthed. Maskinen er da også modstandsdygtig over for de stød og slag, der typisk kommer undervejs, når de kreative bølger går højt i køkkenet. Derudover kan den også tåle meget høje temperaturer.

Med maskinen følger en blenderkande i meget kraftigt glas. Også denne kan klare alle udfordringer i køkkenet og holde til hvad end, du måtte udsætte den for i dine kulinariske udfoldelser. Med andre ord har du i Major Titanium fundet en tro følgesvend i køkkenet, der er meget alsidig og kan tåle mosten.

Kraftfuld og velegnet til store portioner

Denne banebrydende køkkenmaskine er ikke bare designet flot. Den lægger også handling bag sit pæne ydre i form af høj kraft og mange muligheder for brug af tilbehør. Der findes på maskinen fire kraftudtag med mulighed for at montere forskelligt ekstraudstyr. Dette giver dig en masse muligheder for forskellige kreative udfoldelser i køkkenet.

Med sine 1500 watt har Major Titanium desuden stor kraft i motoren, der kan håndtere at ælte selv tunge deje, når du bager. Den medfølgende skål på 6,7 liter i rustfrit stål er ekstra stor og rummelig. Denne er derfor ligeledes velegnet til store portioner. Der er således ingen grund til at gå på kompromis med hverken kvantitet eller kvalitet – med Major Titanium kan du få begge dele.

Kenwood Major Titanium giver dig mange muligheder

Kenwood Major Titanium har flere forskellige funktioner, der giver dig mange muligheder for kulinarisk kreativitet. Maskinen har som nævnt fire kraftudtag, hvor du kan montere forskelligt udstyr. Dette vil sige, at maskinen både kan piske, ælte og røre.

Men hvis du tænker, at der ikke ligefrem er noget banebrydende over disse evner, kan du glæde dig over, at festen ikke stopper her. Kenwood Major Titanium kan nemlig også blende. Dette giver dig mulighed for at prøve dig frem med opskrifter på diverse smoothies, både de sunde og de mere søde. Så hvis madlavning er din store passion, har du fundet køkkenmaskinen, der giver dig friheden og evnerne til at udtrykke dig.

Kenwood Major Titanium kan købes hos de fleste køkkenwebshops. Priserne herunder gælder den særlige megapack med et sandt overflødighedshorn af tilbehør. Megapakken fås i øjeblikket billigst hos [afpreseller id=”32″]

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums