KitchenAid håndmixer – Anmeldelse

Indhold på denne side skal betragtes som sponsoreret i henhold til Forbrugerombudsmandens anbefalinger.

KitchenAid håndmixer 9212EER er ikke blot en fryd for øjet, men også en fryd at arbejde med i køkkenet. Både når der skal røres ingredienser sammen til kagedej, piskes luftig flødeskum eller moses kogte kartofler til en blød og cremet kartoffelmos. Alt i alt en lækker maskine, der virkelig gør sit arbejde godt. 

Kitchenaid håndmixer

Ved første øjekast er en KitchenAid håndmixer en robust fætter. Men det betyder ikke, at der ikke er kælet for design og detaljer.

Håndmixeren er enkel uden for mange dikkedarer. Den har et godt greb, der er rart at holde på. Det er specielt et plus, når der skal piskes i mange minutter – for eksempelvis at få bløde og luftige æggehvider til marengs.

Maskinen har ni hastighedsindstillinger og et meget brugervenligt digitalt LED-display. Lækre detaljer der gør en forskel i hverdagen, og som adskiller KitchenAid håndmixer positivt fra sine konkurrenter.

Kraftfuld men støjsvag KitchenAid håndmixer med blød opstart

De fleste foretrækker så kraftfulde køkkenapparater som muligt, så man er sikker på, at jobbet klares ordentligt og effektivt. Desværre er en kraftig motor ofte ensbetydende med en meget støjende maskine, som det er svært at holde ud at høre på i længden. Især hvis man er typen, der bruger meget tid i køkkenet på daglig basis.

KitchenAid håndmixer har en stærk DC motor på 85 W, men den kraftfulde motor er meget støjsvag. Ikke mindst fordi den aldrig overbelastes. Dette skyldes en blød opstart, hvor KitchenAid håndmixer gradvist øger sin hastighed til det ønskede niveau.

Det giver maskinen mulighed for at følge med hele vejen til højeste hastighed. Og så er det pludselig tåleligt at stå og piske løs i mange minutter, når der ikke er en høj og insisterende brummen i øregangene. Den bløde opstart sikrer tilligemed, at der ikke kommer stænk på køkkenbordet eller på dit tøj som følge af for pludselige bevægelser i dejkrogene.

Velkendt design og mange muligheder

Du er sjældent i tvivl, når du ser et produkt fra KitchenAid. Det gennemgående, stilrene design på alt fra køkkenmaskiner til elkedler, brødristere og håndmixere er velkendt og oser af kvalitet.

KitchenAid håndmixer 9212EER fås i farverne rød, grå, sort og råhvid. Det er derfor nemt at købe en KitchenAid håndmixer, der matcher dit øvrige udstyr fra KitchenAid hjemme i køkkenet.

Til maskinen medfølger følgende tilbehør:

  • Dejkroge
  • Piskeris
  • Ballonpiskeris
  • Rørestav

Skal du kun investere i nogle få elektroniske hjælpere til køkkenet, er en KitchenAid håndmixer et must. Den giver dig mange muligheder i én maskine, og så fylder den ikke meget i køkkenskabet. Det er jo en stor fordel, hvis du bor småt. Eller hvis du bare gerne vil have plads til en masse lækre madvarer i skabene frem for at fylde dem med den ene køkkengadget efter den anden. Måske endda nogen som du alligevel sjældent vil få brugt.

En KitchenAid håndmixer er et pålideligt bekendtskab, som du vil bruge ofte og blive rigtig glad for. Det er uanset, om du er nybegynder eller rutineret i et køkken, da maskinen letter hverdagen for både amatøren og gourmetkokken.

Se også vores anmeldelse af KitchenAid foodprocessor og KitchenAid brødrister her.

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums