KitchenAid elkedel – design og funktionalitet i topklasse

KitchenAid elkedel scorer topkarakter i både design og funktionalitet. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og produktet er som skræddersyet til den lidt mere kræsne forbruger, der ikke lader sig nøje med standardprodukter. KitchenAids elkedel er et godt eksempel på, at en elkedel ikke bare er en elkedel.

Kitchenaid elkedel Artisan 1522eer

[afp id=”35″]

KitchenAid er kendt for at levere amerikansk kvalitetshjælp i alverdens køkkener. Det gælder bestemt også her i Danmark, hvor mærket med meget god grund har skabt sig et rigtig godt renommé. Denne elkedel, der er en del af Artisan-serien, med det særprægede retrodesign lever op til omdømmet og mere til.

Design og funktionalitet

Som nævnt er der tale om et retrodesign. Det leveres i en toplækker kvalitet, som udspringer af et glat og afrundet metaldesign, der vil få enhver køkkenentusiast til at blive bød i knæene. Et næsten uimodståelig lækkert design.

Funktioner:

  • Kapacitet på 1.5 liter
  • 2400 W
  • Hurtig kogetid
  • Dobbeltvægskonstruktion
  • Justerbar temperatur (syv forskellige trin fra 50 til 100 grader)
  • Termometer til aflæsning af vandtemperaturen
  • Udtageligt kalkfilter
  • Soft touch-håndtag
  • Synlig vandstand
  • Vægt: 2.1 kg

 

Dobbeltvægskonstruktionen giver en bedre isolering, hvilket gør, at vandet holder sig varmt i længere tid. Dertil kommer også, at det reducerer støjen, og at kedlen er mindre varm at røre ved.

Med temperaturmåleren kan du til enhver tid se, hvor varmt vandet er – også når elkedlen ikke sidder i basen. Samtidig er muligheden for at justere temperaturen på dit vand yderst belejlig, hvis du for eksempel vil brygge stempelkaffe.

Brugerne er vilde med KitchenAid elkedel

Det er ikke bare tom snak, når KitchenAids elkedel roses på diverse hjemmesider og via en masse tests. Et hurtigt kig på de populære forbrugerhjemmesider wupti.com og whiteaway.com afslører, at kunderne er yderst tilfredse med produktet. Hos Wupti ligger produktet p.t. med 5 ud af 5 stjerner, mens det hos Whiteaway ligger på 4.7 ud af 5 stjerner.

Brugeren ”JH3060” skriver på whiteaway.com om produktet:

”Fantastisk design og funktioner – For det første er den superflot at have stående fremme. Den er lydløs og koger på få minutter.”

Brugeren ”Bette” skriver:

”Fantastisk KitchenAid Elkedel – Jeg har købt en KitchenAid elkedel for et par uger siden. Jeg nyder synet af min smukke kedel hver dag og dens fantastiske funktioner, som er nemme at betjene.”

Når en elkedel ikke blot er en elkedel

Hvis du vil have et lækkert design og et væld af gode og brugbare funktioner, så er det denne elkedel fra KitchenAid, du skal forkæle dig selv med eller ønske dig til jul eller fødselsdag – alternativt kan du måske købe den til din bedre halvdel. På den måde får du også selv fornøjelsen af dette topklassesprodukt – hvis I da bor sammen.

KitchenAid elkedel er til den kvalitetsbevidste bruger. Derfor kan det ikke overraske, at det er en noget dyrere elkedel end standard-elkedlen fra Bilka. Men til gengæld får du så et langt bedre produkt, som du vil elske at bruge og vise frem i mange år fremover.

Pt. finder du KitchenAid Artisan elkedlen billigst hos [afpreseller id=”35″]

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums