Anmeldelse af Le Creuset stegeso

Le Creuset stegeso er et af de mange produkter i Le Creusets vintage-serie Heritage, der er inspireret af det originale franske Le Creuset-design, der stammer helt tilbage fra 1930’erne. Det er virkeligt kram, du kan have glæde af i mange år fremefter. For med Le Creuset er der en grund til, at prisen er højere end konkurrenternes.

le creiuset stegeso

[afp id=”21″]

Hos Le Creuset bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Sådan var den dengang og sådan er det også i dag. Det gælder også denne Le Creuset stegeso, der kan rumme hele 3,8 liter væske og tåler maskinvask. At Le Creuset mener det alvorligt, understreges af, at de giver 5 års garanti både på stegesoen her og på alle deres andre ikoniske produkter.

Le Creuset stegeso emmer af vintage køkken

Følelsen af at have fået noget virkeligt kram i fingrene starter allerede inden udpakningen. For bare vægten af kassen med indhold fortæller dig, at her får du noget andet end det sædvanlige letvægtsmetal, du kan købe nede i dagligvarebutikkerne og hos de fleste isenkræmmere.

Endnu mindre i tvivl bliver du, når du først få pakket herlighederne ud. Stegesoen er af solidt stentøj med flot glaseret overflade i orange med beige-agtig inderside. Bare du løfter låget, fornemmer du kvaliteten og lyden, når du sætter de to dele sammen er bare den helt rigtige. Man kan ikke lade være med at smile.

Samtidig breder der sig en atmosfære af vintage køkken omkring den flotte stegeso. Ja, du forventer på det nærmeste, at Laura fra Matador kommer ud fra spisekammeret lige om lidt med ingredienserne til den ret, der skal tilberedes i stegesoen, mens hun genner dig væk, så du ikke går i vejen i køkkenet.

Perfekt til simreretter i ovnen

Den rummelige Le Creuset stegeso er perfekt til at tilberede simreretter i. Bare stop alle ingredienserne ned i stegesoen og sæt den i ovnen ved omkring 160 grader. Så kan indholdet i stegesoen stå og simre i ovnen hele eftermiddagen. Det eneste du skal huske, er at fylde efter med væske fra tid til anden, så retten ikke koger tør.

Vi har blandt andet fremstillet pulled pork til pulled pork burger i den flotte stegeso. Det er en ret, der kun bliver bedre, jo længere svinekødet får lov til at simre i ovnen. Det bedste er næsten den liflige duft, der snart breder sig i hele huset. Det er bestemt ikke hurtigmums med hensyn til tilberedningstiden i ovnen, men forberedelserne og færdiggørelsen af retten tager ikke lang tid.

Bliver ikke ridset eller misfarvet

Vores egen Le Creuset stegeso har for længst holdt 5 års jubilæum. Men selv efter garantien er udløbet, har det ikke været muligt for os hverken at ridse den eller opleve misfarvninger på indersiden, sådan som man tit ser på mange andre, billigere produkter.

Efter brug skyller du bare stegesoen af og sætter den i opvaskemaskinen. Så står den lige så pæn og ren, som da den var ny, når du tager den ud af maskinen igen.

Kan absolut anbefales og fås pt. billigst hos [afpreseller id=”21″].

Picture of Benny Grandahl

Benny Grandahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums