Wilfa SJ-150A Slowjuicer et rigtigt godt køb, hvis du gerne vil i gang med at slowjuice. Den langsomme kværn i maskinen får store dele af frugten med. Selve juiceren fylder ikke særlig meget og er super nem at rengøre.

Wilfa SJ-150A

[afp id=”53″]

Wilfa SJ-150 A er en af de allerbilligste modeller af slowjuicere på markedet. Så det siger sig selv, at den ikke kan helt det samme som nogle af dem, der koster mere end dobbelt så meget. Men her får du altså rigtig meget juicer for pengene. Så er det din første juicer, eller er du på udkig efter et godt, økonomisk køb, er Wilfa SJ-150A Slowjuicer et rigtig godt bud.

Wilfa SJ-150A har praktisk design

Wilfa SJ-150A er designet til at optage mindst mulig plads på dit køkkenbord eller i dine skabe. Derfor er den også nem at flytte rundt med, hvis du ikke lige har en fast plads til den i dit køkken. Designet er dog meget flot, moderne og stilrent, så derfor kan den sagtens stå fremme.

Alle dele er lette at skille ad og rengøre under rindende vand. Det er en af de ting, som også tæller højt for juicerens brugervenlighed. Der er heller ikke så mange dele at holde styr på. Du kan også smide delene i opvaskemaskinen, hvis du synes, det er lettere – det tåler de nemlig også.

Selvom Wilfa SJ-150A slowjuiceren virker robust, kan nogle af delene godt være lidt spinkle i det. Men det er derfor, man kan få maskinen til så god en pris. Hvis bare man passer almindelig godt på det, holder juiceren til det meste.

Det er ren barnemad

Slowjuiceren består af en kværn, der med meget få omdrejninger i minuttet ”spiser” sig gennem frugterne og grøntsagerne med sine 150 W. Som en bonus er maskinen også meget energibesparende.

Det er en let maskine at anvende, og med blot en enkelt hastighedsfunktion er man da heller ikke i tvivl om, hvordan og hvorledes den bruges bedst. Det er bare at starte.

Der er ingen skarpe kanter nogen steder, så børn kan oven i købet også trygt overlades til maskinen for at lave deres egen yndlingsjuice. Juicen bliver derudover meget sund, fordi dele af frugtkødet og grøntsagerne bliver kværnet med. Derfor får man meget mere ud af de vitaminbomber af grønt, man kan putte i.

Slowjuiceren her får altså point for den utroligt nemme håndtering. Både når det kommer til at anvende juiceren, flytte rundt med den og rengøre den.

Vi fandt den billigst hos [afpreseller id=”53″].

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Review Date
Reviewed Item
Wilfa Juicemaster SJ-150A
Author Rating
51star1star1star1star1star