ONYX Hybrid non-stick – den bedste non-stick pande 2021

ONYX Hybrid non-stick stegepande – En non-stick pande gør stegningen meget lettere, og sikrer, at maden ikke brænder fast, og altid er nem at få af panden. Desværre sætter overfladebehandlingen på mange non-stickpander begrænsninger for, hvilke redskaber du kan bruge til stegningen. Men vi har fundet den perfekte non-stick pande, hvor du både kan bruge metalredskaber, og altid er sikker på at få den perfekte stegning – hver gang!

Stegepanden er et uundværligt og ofte anvendt redskab i madlavningen. For uden en stegepande var det slut med de gode frikadeller, den lækre hakkebøf og – nationalretten – det stegte flæsk, som de fleste af os er vokset op med.

Problemet med almindelige pander er bare, at maden tit får alt for kraftig stegeskorpe, fordi panden bliver for varm eller ikke fordeler varmen godt nok. Derved øges risikoen for, at maden brænder på, og sætter sig fast på panden.

Det store problem med non-stick stegepander

Derfor blev de såkaldte non-stick stegepander hurtigt utroligt populære, da de kom frem for efterhånden mange år siden. Problemet med dem er bare, at den overfladebehandling, der skal sikre, at maden ikke brænder på, ofte er meget sart overfor ridser og skrab.

Derfor anbefaler producenterne, at du aldrig bruger metalredskaber på dem, ligesom ældre non-stick pander kan tage skade af opvask med sulfo.

Samtidig er der mange af de tidligste non-stick stegepander, som ikke kan følge med over, den dag du opgraderer dit komfur eller din kogeplade til induktion.

ONYX Hybrid Non-stick stegepande

Men i løbet af de seneste år er der kommet en ny generation af non-stick stegepander på markedet. Her skabes non-stick-effekten af en kombination af et særligt non-stick materiale og en særlig overfladestruktur.

Her udmærker især ONYX Hybrid Non-stick stegepande sig ved en helt særlig, patenteret hexagon-mønstret overfladestruktur og et PFOA-frit non-stik lag på overfladen. Det lasergraverede mønster skaber nogle toppe og dale på panden. Dalene er beskyttet af non-stick laget, og toppene giver fri adgang til, at det rustfri stål i pandens øverste tre metallag kan give kødet perfekt stegeskorpe.

Se den i 24 cm her!

Se den i 26 cm her!

Se den i 28 cm her!

Samtidig beskytter toppene mod, at metalredskaber kan beskadige non-stick laget.

Ud over det rustfri stållag i toppen, består panden af et aluminiumslag, der skaber en jævn fordeling af varmen over hele panden, samt et magnetisk lag rustfri stål i bunden. Sidstnævnte sikrer, at panden kan bruges på alle varmekilder lige fra gas og traditionelle kogeplader over keramisk og til induktionskogeplader.

Alt i alt gør det ONYX Hybrid Non-stick stegepande til det bedste valg af non-stick stegepande i 2021.

onyx stegepande

Ud over anmeldelsen af denne ONYX stegepande, så kan du læse andre anmeldelser her.

Picture of Laust Kehlet

Laust Kehlet

Laust Kehlet er fast madskribent, står for drinksopskrifter og han er også anmelder hos HurtigMums.dk Laust er fungerende chefredaktør på siden, så du er altid velkommen til at skrive til ham direkte på [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre anmeldelser fra HurtigMums