Wilfa ICM-C15 ismaskine – anmeldelse

Wilfa ICM-C15 ismaskine er en maskine med en stor, kraftig kompressor og en kapacitet på hele 1,5 liter. Maskinen kan klare en stor portion is eller sorbet, som den indbyggede kompresser klarer at fryse ned på højst en time til den lækreste, bløde konsistens.

Wilfa ICM-C15

 

Find billige priser på KitchenOne på Wilfa ismaskinen

Er du vild med is, er der virkelig ingen grund til ikke at lave det selv. Med Wilfa ICM-C15 ismaskinen får du det bedste redskab til at lave de lækreste is selv. Det er ikke særlig svært, og den hjemmelavede is bliver hundrede gange bedre end den, du finder i fryseren i supermarkedet.

Har du lavet is før, men følte, at isen ikke fik den rigtige bløde, lækre konsistens, er det garanteret fordi, du har haft en maskine med en lille eller slet ingen kompressor. Denne Wilfa ICM-C15 model er en virkelig kraftig maskine, der sørger for, at isen bliver frosset og rørt nænsomt. Så får du præcis den perfekte konsistens, din hjemmelavede is fortjener.

Wilfa ICM-C15  giver professionelle resultater

Ismaskinen har indbygget kompressor. Samtidig har den en rørefunktion, hvor isen konstant bliver omrørt varsomt, mens den fryses ned. Det gør, at isen bliver frossen helt uden krystaller, som ellers er det, der tit er ulempen ved de hjemmelavede is. Prøv at lave sorbet på maskinen – der er en verden til forskel på at køre sorbet på en ismaskine med kompressor og på den manuelle facon i fryseren og med en røreske.

Det eneste, du skal gøre, er at hælde is- eller sorbetmassen ned i fryseskålen og sætte den til en stikkontakt. Efter en times tid har du en is med cremet softiceagtig konsistens. Du kan servere den bløde is med det samme eller komme den i en beholder for at holde den frossen i fryseren.

Som nybegynder får du derfor nemt gode resultater uden mislykkede forsøg. Herefter kan du lige så stille udfordre dig selv med forskellige istyper.

Det er en rigtig god maskine også for de mere erfarne ismagere derude. Blandt andet bliver Wilfa ICM-C15 ismaskinen anbefalet af den isglade dessertkok, Morten Heiberg. Det gør han i til ”isnørden” i hans bog ”Heibergs is” med sætningen:

”Du får virkelig noget for pengene her.”

Praktisk dessertmaskine

Eneste minus ved den ellers helt fantastiske maskine er, at den larmer lidt, når den kører. Så hvis du har en baggang eller et andet rum, du kan lukke døren til, vil jeg anbefale dig at placere den der. Men det er altså ikke sådan, at det er helt ulideligt. Lyden af en tændt støvsuger eller emhætte er tusinde gange værre.

Den er super nem at gøre ren, for alle de løse dele tåler maskinvask. Indersiden skal blot tørres af med en ren klud.

Ismaskinen er selvfølgelig tung med den store kompressor, der gør isen klar på så kort tid. Men den er ikke så tung, at den ikke stadig er nem at flytte rundt med, hvis du ikke vil have den stående fremme hele tiden.

Jeg har selv lavet mange liter is på denne maskine – jeg lover dig, den bliver din yndlingsmaskine i hele hjemmet!

Find billige priser på KitchenOne på Wilfa ismaskinen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE